Hogy fogadjam el a magasságom?
Alacsony lány vagyok, 157 cm kb. Annyira jó a magas lányoknak... Annyira szeretnék én is legalább 168-170cm lenni.
Szépek,csinosak, sokkal vonzóbbak szerintem.
A 168-170 cm az nem magas!
Én 178 cm vagyok, hidd el ez se jó àm.
Szerintem alacsonybak jobb lenni mint magasnak.
Tudom,hogy nem magas csak legalább annyi szeretnék lenni.
178 cm vagy, de jo neked. Cserelnek veled! Sokkal jobb mint kertitorpenek lenni.
Nem jobb, hidd el :D
Igaz én 3cm-rel magasabb vagyok, de nem lennék nagyobb. Régen akartam, most már nem.
159 centi 48 kg, vékony, enyhén izmos vagyok, szép hosszú barna hajam és vékony derekam van. Forognak utánam a pasik.
Nem a magasságból függ, főleg nem a lányoknál.
Foglalkozz önismerettel és önszeretettel.
Én 169 cm vagyok. Szívesen lennék egy picit alacsonyabb.
A fiúktól folyton azt lehet hallani hogy, az alacsony lányok tetszenek nekik.
Magassarkúban pedig óriás vagyok, ezért inkább nem is hordok.
És a szoknyák nagyrészét alacsonyabb lányokra tervezték, épp hogy nincs kint belőlük a fenekem ha egy kicsit lehajolok.
En meg folyton azt hallom,hogy milyen szepek a magasabb lanyok, hosszu labuak stb. Jobban allnak rajtuk a ruhak is.
Nem jo 157 cm -nek se lenni. En nagyon orulnek neki,ha 169 cm lennek!
Persze elfogadom magamat igy, csak mindig irigykedve nezek a magasabb lanyokra. :)
Engem egyedül az bosszant, hogy minden gatya hosszú rám és, hogy nem érek el dolgokat. Erre tartom a párom, aki egész magas(na jó nem :D)
(#4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!