A napokban nézegettem fürdőruhát nyárra és nem találok olyat aminek a felső része jól állna mivel,hogy nincs mit fogjon...el vagyok keseredve...ha magamnak nem tetszik a látvány másnak hogyan tetszenék?
Tetszhet. Személy szerint én a kisebb fajta mellet preferálom mint a nagyobbat, de ez én vagyok. Valahogy sosem jött be az akinek nagy volt, de viszont szeresd meg magad. Lásd a többi előnyed. Lehet hogy gyönyörű hasad van vagy combjaid vagy szemed,arcod,hajad. Nem egyik napról a másikra fog menni ez idő de menni fog. :) 21/F
2019. ápr. 8. 15:07
2/9 anonim válasza:
Magával általában kritikusabb az ember mint mások ővele.
Illetve nem minden a mell. Egy szép arc vonzóbb:)
2019. ápr. 8. 16:02
3/9 anonim válasza:
Nagymellű lányként írom, hogy örülhetsz neki. Nem leszel élő célpont a tahóknak emiatt (más miatt lehet persze), nem fog megereszkedni, több féle ruha jobban áll neked, nem fog fájni a hátad, vállad.
A hetyke, pici mellek mindig is vonzóak voltak.
2019. ápr. 8. 16:17
4/9 anonim válasza:
Most tényleg nincs melled,mint egy pubertás előtt kislánynak,vagy csak kicsi a melled és túlzol? Nem mindegy.
2019. ápr. 8. 19:08
5/9 anonim válasza:
Én is még azt a fürdőruha felsőt használom mint 13-14 évesen, annyira nincs mellem. De elfogadtam, rengeteg személynek tetszek így is. Plusz ha jól érzed magad a bőrödben akkor ez a "hiányosság" fel se fog tűnni. 18L
2019. ápr. 8. 19:42
6/9 anonim válasza:
Egyébként nézegess olyan fürdőruhát ami nem merevítős, hanem csak 2 háromszög alakú anyagból áll (abból is van szivacsos ami takar), azokból is találhatóak csinosak. Utolsó voltam. :)
2019. ápr. 8. 19:44
7/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs melled. Ha esetleg csak a két bimbód áll ki, akkor is van, csak kicsike :) De attól még semmi baj nincs vele :)
2019. ápr. 8. 22:25
8/9 anonim válasza:
A kis mellű lányok a legszebbek! :)
Nekem volt már két olyan kis mellű barátnőm is, akiknek csak a bimbó emelkedett ki. Imádtam őket, és imádtam a pici mellüket is. :)
A mostani barátnőm nagyobb mellű, kitölti az "A" kosarat. Persze tudom ez sem számít nagynak, de nekem azok a nagyon pici cicik sokkal jobban bejöttek. :)
És van még olyan haverom, akinek szintén a nagyon pici a kedvence. Szóval vagyunk egy páran, akik pont a te méretedet keresik! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!