Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el magam?

Hogy fogadjam el magam?

Figyelt kérdés

Husis csaj vagyok es képtelen vagyok elfogadni magam...nagyon kicsi az önbizalmam ..ez végett nemtok összehozni egy kib...párkapcsolatot...

L

2019. jan. 6. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Diéta és sport. Önbizalmat ad, jól fogsz kinézni, és egészséges is.
2019. jan. 6. 21:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Oké..diétán rajta vagyok..sportra nincs időm
2019. jan. 6. 21:47
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi!!

Am ha sportolnák csak izmosqbb lennék amit abszolút nem szeretnék!!

2019. jan. 6. 21:48
 4/11 anonim válasza:
93%

Ne diétázz, lehet leadsz néhány kilót, de a végén ilyen skinny fat-es leszel ami szentem kicsit sem szép.

Egyél egészségesen és sportolj!

Ne monnd már hogy napi 1 óra szabadidőd nincsen, vagy akár hetente 3 óra.Ez fejben dől el, hogy mire szakítassz időt.

2019. jan. 6. 21:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Oké és milyen mozgást ajánlasz?

Esetleg linkelni tudsz??

2019. jan. 6. 21:53
 6/11 anonim válasza:
100%

És ha sportolsz egy keveset nem fogsz mindjárt úgy kinézni mint egy testépítő, ahhoz azért jóval több kell.

Legeljebb formásabb lennél, ami nem hinném hogy akkora baj lenne...

2019. jan. 6. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egészséges étrendet értettem diéta alatt. A diéta jelentése a megválogatott étrend. Az kell a fogyáshoz, illetve sport.

A sport pedig gyorsítja az anyagcserét, és égeti a zsírt.

2019. jan. 6. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Fogyáshoz az úszás és futás szerintem az egyik legjobb, vagy valamilyen kardió edzésre menj.
2019. jan. 6. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Sporttal megoldható s étrend változtatással.

S elárulok valamit:

Ku***ra nem mindegy, hogy 1kg zsír VS 1kg izom -> súlyban mindegyik ugyan annyi, de térfogatban a zsír jóval több.

Az nem baj ha "izmosodsz"

Pl énrólam meg se mondanák az emberek, hogy 63kg vagyok. Mindenki -10kg mal mond kevesebbet.

Miért? Mert nem látványosan, de tömör izom van rajtam. (akkor látszanak szálkásabban az izmok, ha ráfeszítek)

Párom pedig olyan kerek feszes segget edzett, hogy hiába piszkálom, ütögetem kő keményen áll a helyén xD

(de ő durván súlyokkal edzi magát)

S elárulom:

"nagyobból" még mindig könnyebb és egyszerűbb formás testet alakítani, de piszkafáknak felszedni és úgy formásodni neccesebb (sok esetben nagyon gyors anyagcserével rendelkezők).

Sportolásnak eleinte nehéz neki állni s rávenni magadat, de amint látod az eredményt jobban fogod érezni magad (persze ha betartod).

S ez ösztönözni fog.

Idővel s munkával látványosabb lesz sokkal, egyre jobban fogod érezni magad testileg és lelkileg is.

A végeredmény pedig csodás érzés s elmondhatod majd magadról: Megcsináltam!

Ez a folyamat siker élményeked ad, amik szint úgy növelik az önbizalmat.

Amint megvan az elért forma, onnantól csak napi pár perces formásító edzéseket kell csinálnod.

Ami pl nálam 15-30perc (kedv s gyakorlat függő)

Vannak olyan gyakorlatok, amiket kiröhög az, aki meglátja, de amikor beállítod magad mellé 15mp-t se bírja ki 😂.

Az alkat pedig csak 1 fontos dolog az önbizalom kiépítéséhez. Számos fontos dolog van még, ami a teljes s egészséges önbizalmat kiépíti, fenttartja s rengeteg helyen jelentősséggel bír.

(idővel rájössz, ha felismered)

Hajrá csajszi! Ne hagyd el magad s addig változtass, amíg tudsz, de akarni is kell!😉☺

(páromat piszkáltam hasa miatt, a mai edzésen hasazott is keményen 😂 szoktuk mondani egymásnak hova edzen a másikunk >< én meg hétfőtől seggezek, elültem rajzolás s faragás alatt 😂)

Senki se tökéletes, soha nem fogunk tudni megfelelni mindenkinek, de amin lehet változtatni csak tennünk kell érte; s akinek első sorban meg kell felelned az önmagad vagy. - ezt ne feledd!

Legyen az testalkat vagy maga az élet s önmagad.

Hajrá!!!^^

2019. jan. 6. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Fogyj le és szerezz önbizalmat
2019. jan. 7. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!