Hogyan fogadjam el magamat?
A külsőmről van szó; alapjáraton nem vagyok túlsúlyos, 168 cm vagyok, ehhez olyan 52-55kg. Viszont a vékony derekam mellé (58cm), vastag 26 cm-s karjaim vannak. Próbáltam rá edzeni, diétázni, egészséges életmódot folytatok, mégse akar vékonyabb lenni. Csak nő rajta az izom, és mellé a tricepszem alatt a vastag zsírréteg miatt olyan mintha még nagyobb lenne. Ezen kívül a testemen nem igazán van felesleges zsír, csak a fenekemen és a combomon annyi amennyi kell. De a karom nagyon aránytalan. Továbbá nagy az orrom. Ilyen kiálló és hosszú. Profilból szörnyű, elölről meg látszik, hogy mennyire ki van emelkedve. Hogyan tudnék megbékélni? Annyira belebetegedtem a hibáival, hogy mindig a nálam szebb és vékonyabb lányokhoz hasonlítom magam.
20/L
Én sem vagyok tökéletes, bár 23 éve testépítek, de a hasam piszok lassan alakul úgy ahogy én szeretném.
Mellesleg egy dologban hasonlítunk nekem is nagyon ki áll az orrom a fejemből, nem egyszer előfordult hogy a buszmegállóban rászállnak a madarak megpihenni!
Na jó ez nem igaz csak próbáltalak felvidítani...
Szóval annyit tudnék mondani, hogy próbálj megbékélni magaddal hidd el később jobb lesz a lelkednek.
Amikor ennyi idős voltam mint te én is sokat foglalkoztam magammal, külsömmel , de a kor haladtával ez már mellékes lesz, az egészség a legfontosabb nem a kinézet! :)
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!