Ha férfi vagyok, de lelkileg nőnek tartom magam, megéri átműtetni magamat? Vagy inkább fogadjam el magamat? 18/f
Tehát átműttetnéd magad, mert férfi testben nő vagy, de utána meg már leszbikus lennél. Ha csak mások miatt csináltatnád meg a műtétet, akkor inkább ne. Mert ugye azt írtad, hogy:
"Sokszor nem szeretek a férfiak között lenni, de viszont ha csak lányos fiú maradok továbbra is, az meg cinkes, akkor úgyis meglátszana rajtam hogy miért vagyok ilyen lányos"
Tehát csak mások miatt szeretnéd, legalábbis nekem ez jön le. De ha te magad így érzed jónak, akkor csináltasd meg.
A nők imádják azokat a féfiakat akivel lehet(ne) nyitottan lelkizni.Ha lányokhoz vonzódsz ls találsz magadnak olyan barátnőt aki a lelki oldalad értékeli akkor nem tudom,hogy miért kellene magad átoperáltatni.Ha valaki az átoperálásra szánja rá magát,azt nem végzik el csak úgy,előtte hosszadalmas pszichológiai felmérésen esik keresztül,vagyis egy szakember fogja rámondani,hogy tényleg szükséges e a nemi csere vagy sem.Szerintem a problémáddal szakemberhez kellene fordulnod aki megtudná állapitani,hogy neked valójában mi is a gondod magaddal.
Másrészt a férfiasság nemcsak a lelki tényezőkben nyilvánul meg,hanem a gesztusokban is.Nekem van egy férfi ismerősöm akinek időnként nőise megnyilvánulásai vannak,mondjuk a kéz mozdulatai és néha a hanghordozásán előjön.Nem tudom te ilyen téren hogyan viselkedsz és van e benned ilyesmi.Az öltözködés terén mi a kedvenc viseleted,jól érzed e magad a férfias cuccokban vagy legszivesebben nőisen öltözködnél.
A férfias tulajdonság kialakulásáért a tesztoszteron hormon felel,a nőknél az ösztrogén.Lehet nálad kevés a tesztoszteron,amit hormon kezeléssel lehet javitani.
Én azt tanácsolnám,hogy fordulj az orvosodhoz ezzel a problémáddal vagy pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!