Lányok, borotválja-e egy srác a hátát?
17 éves vagyok, viszont már meglátszik a hátamon a szőr. Ha közelebbről nézi valaki, jól kivehetőek a hosszú fekete szőrszálak. Egyre több. Még nem durva, olyan 2 méterről leuet látni, mert még nem sűrű nyilván.
Na most én kidolgoztam a felsőtestem a nyárra, néha mégsincs komfortérzetem a szőrös hátam miatt.
Lányok, szerintetek milyen a szőrös hát egy korombeli srácon és milyen egy felnőtt férfin? Tényleg visszataszító vagy nem zavar? Leborotváljam?
Kort is írjatok légyszi!
Köszi a válaszokat előre is!
A borotva megerősíti duma csak vàrosi legenda, már ezerszer bebizonyították az ellenkezőjét, férfiakon tesztelve is.
Ami viszont tény, hogy a borosta nézhet ki kellemetlenül.
Ha nem olyan sűrű, akkor én nem erőltetném a helyedben, némi szőr normális, ez van, férfi vagy.
Ha már a csimpánz és a gyapjas mammut leszármazottjának érzed magad, és több a szőr mint a bőr a hátadon, akkor érdemes vele kezdeni valamit, de borotva helyett javaslom kozmetikus segítségét - férfiként sem ciki! :)
Zavar téged?
Ha igen, 3 hetente járj el kozmetikushoz gyantáztatni, nem hogod tudni leborotválni, meg kb minden nap kéne.
Legyél majom, az a divat és hogy megfelelj a igénytelenséget támogató kislányoknak.
Én addig epilálom magam mindenhol és élvezem a szőrtelenség nyújtotta komfortérzetet.
F/41
Engem nem zavar, viszont a pàromat zavarja.
Mindig megkér hogy gyantàzzam le neki.
Sokkal jobb mint a borotva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!