Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, borotválja-e egy srác...

Lányok, borotválja-e egy srác a hátát?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, viszont már meglátszik a hátamon a szőr. Ha közelebbről nézi valaki, jól kivehetőek a hosszú fekete szőrszálak. Egyre több. Még nem durva, olyan 2 méterről leuet látni, mert még nem sűrű nyilván.

Na most én kidolgoztam a felsőtestem a nyárra, néha mégsincs komfortérzetem a szőrös hátam miatt.

Lányok, szerintetek milyen a szőrös hát egy korombeli srácon és milyen egy felnőtt férfin? Tényleg visszataszító vagy nem zavar? Leborotváljam?

Kort is írjatok légyszi!

Köszi a válaszokat előre is!

2019. júl. 28. 06:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm, az érdekelne, a strandon hátrány-e ez.
2019. júl. 28. 06:53
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd ahogy van mert a borotva csak megerősíti. Egy kis szőr egyébként sem hátrány egy pasin.
2019. júl. 28. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:
98%

A borotva megerősíti duma csak vàrosi legenda, már ezerszer bebizonyították az ellenkezőjét, férfiakon tesztelve is.

Ami viszont tény, hogy a borosta nézhet ki kellemetlenül.

Ha nem olyan sűrű, akkor én nem erőltetném a helyedben, némi szőr normális, ez van, férfi vagy.

Ha már a csimpánz és a gyapjas mammut leszármazottjának érzed magad, és több a szőr mint a bőr a hátadon, akkor érdemes vele kezdeni valamit, de borotva helyett javaslom kozmetikus segítségét - férfiként sem ciki! :)

2019. júl. 28. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Lézer vagy gyanta, a szőrös hát rohadtul gáz.
2019. júl. 28. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Zavar téged?

Ha igen, 3 hetente járj el kozmetikushoz gyantáztatni, nem hogod tudni leborotválni, meg kb minden nap kéne.

2019. júl. 28. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Én elektromos testszőrnyíróval, ami végül is villanyborotva, borotválom. Nem a lányok miatt, hanem mert engem zavar. F.
2019. júl. 28. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyél majom, az a divat és hogy megfelelj a igénytelenséget támogató kislányoknak.

Én addig epilálom magam mindenhol és élvezem a szőrtelenség nyújtotta komfortérzetet.

F/41

2019. júl. 28. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, viszont a pàromat zavarja.

Mindig megkér hogy gyantàzzam le neki.

Sokkal jobb mint a borotva.

2019. júl. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!