Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz így körmöshöz menni?

Gáz így körmöshöz menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

10+ éve elvégeztem a kéz és lábápoló okj képzést, le is vizsgáztam. Sosem dolgoztam a szakmában, 1-2 évig magamnak csináltam műkörmöt, aztán abbamaradt.

Most azonban szeretnék gél lakkozni magamnak, akkor amikor tanfolyamra jártam, még nem volt ez a technika. Utána olvastam, úgy gondolom még tudnám csinálni jól.

Viszont arra gondoltam, hogy előtte elmennék egy profi körmöshöz 1-2 alkalommal, hogy megnézzem élőben is, hogy készül, milyen anyagokat használ. Ez szerintetek gáz? Nagy bunkóság?

Elsősorban körmösök válaszát várom.

Vagy ha van olyan, aki segítene abban, hogy jó termékeket néztem-e ki és jól gondolom-e a folyamatot, az írjon.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. okt. 28. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Körmös vagyok, engem nem zavarna, amennyiben őszintén elmondja a vendég, hogy mi a valódi cél. Akkor úgy is készül a körme, hogy arra is figyelek, lássa mi történik.

Gyakran előfordul, hogy szakmabeli jön hozzám némi tapasztalatcserére.

2019. okt. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!