Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz így körmöshöz menni?

Gáz így körmöshöz menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

10+ éve elvégeztem a kéz és lábápoló okj képzést, le is vizsgáztam. Sosem dolgoztam a szakmában, 1-2 évig magamnak csináltam műkörmöt, aztán abbamaradt.

Most azonban szeretnék gél lakkozni magamnak, akkor amikor tanfolyamra jártam, még nem volt ez a technika. Utána olvastam, úgy gondolom még tudnám csinálni jól.

Viszont arra gondoltam, hogy előtte elmennék egy profi körmöshöz 1-2 alkalommal, hogy megnézzem élőben is, hogy készül, milyen anyagokat használ. Ez szerintetek gáz? Nagy bunkóság?

Elsősorban körmösök válaszát várom.

Vagy ha van olyan, aki segítene abban, hogy jó termékeket néztem-e ki és jól gondolom-e a folyamatot, az írjon.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. okt. 28. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Szia, nem gáz ha elmész, de szívesen segitek neked én is, ha ezzel időt és pénzt spórolsz
2019. okt. 28. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Fent van a neten minden, magyarul is, angolul is. Szerintem leskelődni tudásért már nem kell.

Körmös oklevél nélkül tudok géllakkozni, nem kellett, hogy megmutassák, a legfirssebb tudás ott van pl youtubeon (főleg angolul)

2019. okt. 28. 17:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ.

Alapvetően ezeket a termékeket néztem ki, a Crystal Nails-nél tanultam, őket ismerem, meg voltam elégedve az anyagokkal így innen rendelnék. Gyakorlatilag 0-ról kell kezdeni, mert minden cuccomat elajándékoztam vagy kidobtam. Ollók és bőrfeltolóm van.

Uvled lámpát már rendeltem egy sun x5 plus-t.

Szóval ezek lennének:

Crystalsept kézfertőtlenítő

Spray prep

Acid free primer

Alapnak erősítés képpen a compact base gélt néztem ki (elvileg alá nem kell primer, se majd meglátom)

3 step gél lakkok

Cleanser

Körömbőr olaj

Reszelők (inkább puhábbak 150/180-asok, 1-2 buffer)

Oldani nem akarom majd, csiszológépem van, max valami hozzá való fejet nézek hozzá)

Cool top gél

A folyamatot így gondolom

Előkészítem a körmöt mint műkörömhöz, csak egyel finomabb bolyhozásal.

Nail prep, primer, száradás után base gél, azt kiköttetem. (azt még meglátom mennyire terül jól, kell-e fixalni és felület reszelni vagy sem).

Utána felviszik egy réteg színeset, kötetem, még egy réteg színes, azt is köttetem, majd lezárom a cool top-pal. Utána olaj és kész.

Azt még megnézem milyen ez a compact base, illetve fedőből is több felé van.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

2019. okt. 28. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

CENZÚRA.

Akkor minek az oldal, ha tilos választ írni?

2019. okt. 28. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
39%

A lehető legjobb döntés, ha felkeresel valakit!

Semennyire se gàz!

Vissza kell ebbe is rázodni.

Jobb ha egy rendes szakember mellett rázódsz vissza, mint a neten.

Az papír nélküli hokedli körmösökről inkàbb nem mondok véleményt! 😉

A hokedli

2019. okt. 28. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Hiába pontozol le, kedves utolsó, géllakkozni nem egy agysebészet, nem kell annak beállítani.

Kérdező menni fog, ne aggódjál, csak figyelj a higiéniára.

2019. okt. 28. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Hàt pedig én nem pontoztalak le! :D

Soha nem szoktam senkit se pontozgatni, ellenben veled! :)

Nem vagyunk egy vélemenyen, ez van. Milyen unalmas is lenne ga egyformàk lennénk!

2019. okt. 28. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gaz
2019. okt. 28. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem biztos, hogy jó néven veszi a körmös, ha csak azért mész oda, hogy tanulj. Még akkor sem, ha fizetsz a körmödért. De itt is tudnak tanácsot adni, meg szerintrm csomó videó/cikk van a dologról a neten.
2019. okt. 28. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:

En is ott tanultam... Crystal Nails-nél

De vannak videók honlapjukon , vagy you-tube.-on is pl, ott is megnézheted őket és is ott szoktam.

2019. okt. 28. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!