Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül megcsináltatni...

Mennyibe kerül megcsináltatni egy műkörmöt, és mennyi időnként kell körmöshöz menni?

Figyelt kérdés

nem nagyon vagyok otthon ebben a témában. de szeretnék műkörmöt, valami egyszerűt, a hagyományos kocka formájút.

igaz hogy nagyon roncsolja a körmöt/ha leszedik, csomó idő míg szépen , egészségesen visszaáll a köröm az eredeti állapotába?

melyik a jobb módszer, zselés, porcelán..?

2011. dec. 23. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem 3500ért rakta fel a körmös,kb 3 hetente szoktam menni 3000ért tölti,1000ért összereszeli de ez elég olcsónak számit.Amikor leszedi a mükörmöt,csiszoloja reszeli nem tudom mit csinál vele és a saját körmöd is véknyabb,gyengébb lesz de pár hét múlva megerösödik.Zselés köröm jobb
2011. dec. 23. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, hogy hol, és milyen minőségben. a jó az olyan 5000-nél kezdődik bp-n, és 4-6 hetente kell tölteni. Egy jól elkészített körömnél felesleges az összereszelés.

az anyag teljesen mindegy, egyformán jó mind a kettő. a porci azért előnyösebb, mert oldható, és ha valaki le akarja szedetni a körmét, roncsolás nélkül megteheti, míg a zselét reszelni kell, és óhatatlan, hogy megsérül a körömlemez.

2011. dec. 23. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyik alapanyag sem jobb a másiknál, csak valaki nem tud/akar/szeret dolgozni mindkettővel. Egyébként a porcelán keményebb, mint a zselé, és oldható acetonnal, a zselét csak lereszelni lehet.

Ami viszont fontos, hogy mindenképp épített körmöt kérj, ha a körmös bármilyen indokkal le akar beszélni erről, akkor inkább hagyd ott, mert aki nem tud körmöt építeni, az nem is jó szakember. A tip elavult technika, ráadásul nem is lehet olyan szép végeredményt elérni vele, mint épített technika esetében.

A műköröm nem teszi tönkre a körmöt, csak a béna műkörmös, aki nem szakszerűen végzi a körömlemez előkészítését, hanem ész nélkül lereszeli a felét.

Ha érdekel még valami, írj nyugodtan.

Egy műkörmös

2011. dec. 23. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha jó a körmös nem sérül meg a körömlemez... Az én körmösöm vidéken van és 3600-ért dolgozik. Nagyon szép munkát végez én egyszerű zselés körmöt szoktam kérni. Bár most kicsit extrábbat csináltattam karácsony alkalmából. Van rajta aranypor meg minden földi jó. Havonta egyszer szoktam menni, mivel szép vékonyan teszi a zseléréteget alig látszik ha lenő. a porcelán nyilván drágább engem nem vonzz. A zselés sokkal egyszerűbb és természetesebben hat. Nekem kb másfél óra míg megcsinálja :)
2011. dec. 23. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Semmi különbség a porcelán, meg a zselé között kinézetre, ezt csak azok mondják, akik nem ismerik...az, meg hogy melyik egyszerűbb, megint nem a vendég fogja megmondani, hanem a körmöstől függ.
2011. dec. 23. 23:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha semmi különbség kinézetre akkor miért éri meg porcelánt csináltatni? :)
2011. dec. 23. 23:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenkinek válik be a zselé, nem mindenki szereti a zselét, porcelánból lehet olyan dolgokat csinálni, amit zseléből soha, és egyébként is, először porcelán köröm volt, és csak utána fejlesztették ki a zselét. Nagyon sokan a mai napig azt szeretik. Többek között én is, pedig előtte évekig csak zselével dolgoztam, de elegem lett belőle, mert nyúlik, ragad, stb. A porcelánt viszont teljes mértékben "uralni" tudom, gyorsabb, mint a zselé, nem kell vacakolni a lámpával, és még folytathatnám a sort. De ez egyéni vélemény, van aki a zselét isteníti, mert neki az a jobb. Ettől még nem kell lehúzni a másik anyagot, azért, mert nem ismered.
2011. dec. 24. 00:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 1 éve volt műkörmöm, 4500 forintért csináltattam, ami helyi viszonylatban drága. A töltés 3500 forint volt, ami helyi viszonylatban szintén drága, főleg ahhoz képest, hogy nagyon gyakran kellett járnom, mivel irtó pici körmeim vannak. Zselés körmöm volt, a porcelánt nem ismerem.

Viszonylag hamar rendbe jött a körmöm, legalábbis önmagához képest. Erősnek nem erős, de sosem volt az, de már nem papírvékonyságú.

2011. dec. 24. 09:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Héhé, én nem szóltam le a porcelánt csak azt mondtad kinézetre ugyanolyan és csak megkérdeztem hogy akkor miért éri meg jobban :D Ha jól tudom a porcelán drágább. Nem volt itt szó leszólásról nem kell az ember szavát kiforgatni.
2011. dec. 24. 10:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Általában azoknál drágább, akik nem szeretnek vele dolgozni(így nem kéri a vendég, mert inkább az olcsóbb zselét választja), vagy maga az alapanyag drága(bár ez a ritkább). Apró szakmai trükk, hogy kicsit irányítsuk a vendégeket...
2011. dec. 24. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!