Mennyibe kerül megcsináltatni egy műkörmöt, és mennyi időnként kell körmöshöz menni?
nem nagyon vagyok otthon ebben a témában. de szeretnék műkörmöt, valami egyszerűt, a hagyományos kocka formájút.
igaz hogy nagyon roncsolja a körmöt/ha leszedik, csomó idő míg szépen , egészségesen visszaáll a köröm az eredeti állapotába?
melyik a jobb módszer, zselés, porcelán..?
attól függ, hogy hol, és milyen minőségben. a jó az olyan 5000-nél kezdődik bp-n, és 4-6 hetente kell tölteni. Egy jól elkészített körömnél felesleges az összereszelés.
az anyag teljesen mindegy, egyformán jó mind a kettő. a porci azért előnyösebb, mert oldható, és ha valaki le akarja szedetni a körmét, roncsolás nélkül megteheti, míg a zselét reszelni kell, és óhatatlan, hogy megsérül a körömlemez.
Egyik alapanyag sem jobb a másiknál, csak valaki nem tud/akar/szeret dolgozni mindkettővel. Egyébként a porcelán keményebb, mint a zselé, és oldható acetonnal, a zselét csak lereszelni lehet.
Ami viszont fontos, hogy mindenképp épített körmöt kérj, ha a körmös bármilyen indokkal le akar beszélni erről, akkor inkább hagyd ott, mert aki nem tud körmöt építeni, az nem is jó szakember. A tip elavult technika, ráadásul nem is lehet olyan szép végeredményt elérni vele, mint épített technika esetében.
A műköröm nem teszi tönkre a körmöt, csak a béna műkörmös, aki nem szakszerűen végzi a körömlemez előkészítését, hanem ész nélkül lereszeli a felét.
Ha érdekel még valami, írj nyugodtan.
Egy műkörmös
Nekem kb. 1 éve volt műkörmöm, 4500 forintért csináltattam, ami helyi viszonylatban drága. A töltés 3500 forint volt, ami helyi viszonylatban szintén drága, főleg ahhoz képest, hogy nagyon gyakran kellett járnom, mivel irtó pici körmeim vannak. Zselés körmöm volt, a porcelánt nem ismerem.
Viszonylag hamar rendbe jött a körmöm, legalábbis önmagához képest. Erősnek nem erős, de sosem volt az, de már nem papírvékonyságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!