Ilyen körmöt hogy tudok csinálni? Ez ugye ez nem müköröm? és ha pl elmegyek körmöshöz menniyért csinál egy ilyet? :D
és nemtudod h melyik szin lehet ezek közül aza rózsaszines ami alul van??
Szerintem a 05-ös, vagy 07-es árnyalat :]
Egyébként magadnak is meg tudod csinálni. Rossmannban veszel hozzá lakkot (essence lakkok pl. nagyon jók), és próbálkozol otthon ;] Vagy az Essence better than nail gails szettjei s szuper ;]
szia!
Igaza van az előttem írónak mindenben :)
viszont a színekkel nagyon vigyázz! Én is vettem már ilyen rózsaszínest, meg már barackszínűt is, rengeteg van, mindenképp próbáld ki a boltban. Nagyon sokat végignéztem és amikor magamra kenem, olyan ronda lesz :((
amikor megvettem, mert mégis jónak tűntek, akkor itthon jöttem rá, hogy a fehérrel mégsem olyan szép, mint kéne..
Vettem direkt egy francia manikűr szettet. Az egyik "barackszín" inkább arany és csillog-villog, a "fehér" meg ezüstös és szintén csillogós :-/
bocs a hosszú válaszért :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!