Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, ti szoktatok edzőterem...

Csajok, ti szoktatok edzőteremben úgy edzeni?

Figyelt kérdés

...hogy felül csak sportmelltartó van rajtatok? Miért? Élvezitek a férfiszemeket, vagy a többi nő miatt?

26F

2019. szept. 27. 21:10
1 2
 11/17 subrette ***** válasza:
0%
Nem azért edzek topban, hogy megnézzenek, hanem mert szakad rólam a víz. Mivel rendszeresen edzek, megfelelő alakom van hozzá, hogy ne legyen kiábrándító, hogy sporttopban vagyok felül.
2019. szept. 28. 00:32
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Én nem, de az edzőtermemben sokan szoktak úgy.Gondolom úgy kényelmes nekik. Nekem meg amúgy.
2019. szept. 28. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Amíg a nyilvános terembe jártam addig mindig vettem rá egy pólót vagy trikót minimum,nem mutogatni mentem magamat.Amióta viszont magán terembe járok van,hogy csak sportmelltartó van rajtam.
2019. szept. 28. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

Rajtam mindig kivétel nélkül sportmelltartó van. Én úgy érzem magam kényelmesen, ha egy plusz pólót rávennék, a közérzetem a felére csökkenne tőle.

Egyébként ha így belegondolok, nem néznek meg miatta többen, mint ahányan pl. az utcán utánam fordulnak.

De gondolom ha egy nőnek C-s melle van és úgy van csak egy szál sportmelltartóba, arra azért többen csorgatják a nyálukat.

2019. szept. 28. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:

3!

Azért gondolja a kérdező hogy csupán feltűnésből veszik fel mert a fiúk is tudnak pólóban edzeni, akkor a nők miért nem..?

2019. szept. 28. 17:03
 16/17 anonim válasza:
40%
Az ilyen csajokat sosem ertem. Szerintem csak mutogatni akarjak magukat. De szerintem csak nevetsegesek. Miert nem tudnak felvenni egy polot????!!!! En nem is jarok edzeni,mert utalom,ha neznek.
2019. szept. 28. 19:16
 17/17 anonim ***** válasza:
26%

Egy normális gondolkodásu nő a 16-os!

Sajnos kevés van belőlük a javarésze a magamutogató beteg.

F

2019. szept. 30. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!