Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, ti szoktatok edzőterem...

Csajok, ti szoktatok edzőteremben úgy edzeni?

Figyelt kérdés

...hogy felül csak sportmelltartó van rajtatok? Miért? Élvezitek a férfiszemeket, vagy a többi nő miatt?

26F

2019. szept. 27. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%

Nem járok edzőterembe, otthon szoktam INGYEN mozogni, meg lemegyek INGYEN futni.

Egyébként pedig a sportmelltartó direkt sportolásra van, hogy ne kelljen pólót felvenni. Semmi köze ahhoz, amit te ide leírtál.

2019. szept. 27. 21:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Miért vagy agresszív?
2019. szept. 27. 21:23
 3/17 anonim ***** válasza:
35%

Nincs semmi agresszivitás a válaszomban.

De ha már itt tartunk, miért feltételezed azt, hogy azok a nők, akik felvesznek sportmelltartót, azok villogni akarnak benne?

Tudtommal ez egy sportoláshoz használatos eszköz, ruha.

De akkor majd következőleg a 10 kg-s súlyzómmal fogok villogni a szomszédok lánynak, hogy irigykedjen rám. :)

2019. szept. 27. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
*jav: szomszéd
2019. szept. 27. 21:33
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudsz minden gyakorlatot otthon csinálni amit a kondiban, gondolom nem kezded el a szekrényt emelgetni lábbal:)

Én egy férfi pólóba és melegítőbe járok és így is bámulnak a férfiak szerintem ha kukás zsákot huznék is ez lenne, teljesen mindegy hogy topban van az emberlánya vagy nem, bámulni fogtok, a többi nő a legkisebb gondunk szerintem.

2019. szept. 27. 21:41
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Én is csak itthon edzek, de csak sportmelltartó szokott rajtam lenni, mert így kényelmes, nem szeretem ha rámtapad a póló, egyszerűen zavar az érzés. Valószínűleg az edzőteremben is így edzenék, ha lenne hozzá elég önbizalmam.
2019. szept. 27. 21:41
 7/17 anonim ***** válasza:
29%

Lehetőségeimhez mérten edzek és nem testépítés, mértéktelen izomfelszedés a célom, csak egy egészséges fitt alak, meg a mozgás öröméért is csinálom.

2019. szept. 27. 21:46
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Ha nagyon melegem van másba nem tudok megmaradni, de nekem nem szokásom sokszor sport melltartóba lenni. Pont ezért mert nem azért járok oda hogy bámuljanak és sajnos a férfiak nagy része csak úgy tud bámulni hogy az kényelmetlen legyen vagy késztetést éreznek a "bókolgatásra" (pl jó vagy cica stb)

De hogy megfordítsam egy picit. Több férfit látok póló nélkül mint csajt sport melltartóban. Na ez miért van?

2019. szept. 27. 21:50
 9/17 A kérdező kommentje:

#8, nálunk nincs bámulás, beszólogatás. Megnézzük egymást, de nem bűvölünk. :)

Félmeztelen férfit nem szoktam látni edzeni, de biztos, hogy beszólnának érte. Nekünk akkor nincsen semmi, ami felfogná az izzadságot.

2019. szept. 27. 22:01
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Soha. Szerintem az éppúgy fehérnemű, mint az utcai ruha alatt viselt sima melltartó. Arra is veszek felsőt, az edzőteremben miért lenne ez másképp?
2019. szept. 27. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!