Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire selejt?

Miért vagyok ennyire selejt?

Figyelt kérdés
Csúnyának tartom magam. Az énekhangom nagyon rossz, 4 mellbimbóm van, és az r betűt sem tudom helyesen kimondani (próbálkoztam évekig, logopédusnál is voltam, stb. de így sem megy). Semmilyen frizura nem áll jól, csak a kibontott haj. A melleim nagyon picik, a fenekem lapos és csúnya. Szeplős vagyok. Az orromon van egy nagy púp (csont). Sehova nem tudok hízni, csak a hasamra, mindenhol máshol sovány vagyok. Semmi önbizalmam nincs. Tényleg ennyire selejt vagyok? Tehetnék valamit ezek ellen? 16/L

2019. szept. 23. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy selejt, te így vagy szép ahogy vagy. Fogadd el magad és akkor hamarabb fognak mások is elfogadni.
2019. szept. 23. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el sportolni és erősíteni, hogy ne legyen lapos a feneked és legyen rajtad izom.

Énekhang senkit nem érdekel.

Menj esetleg pszichológushoz. Nem vagy selejt. Anyukáddal nem szoktál ilyenekről beszélgetni? Kapsz otthon elég szeretetet és törődést?

Keress rá az önismeret, önszeretet szavakra és olvasgass cikkeket, és hallgass meg néhány videót, hogy megértsd, hogy miről is van szó.

2019. szept. 23. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, ezt rosszindulat nélkül kérdezem, de hogy lehet 4 mellbimbód?
2019. szept. 23. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

#3 Vele született rendelleneség.

Màsnak meg 6 lábujja van.

2019. szept. 23. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezek nagy részen lehet változtatni,mozdulj meg és tegyél érte,hogy jobban érezd magad.
2019. szept. 23. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A szeplő amúgy is tök cuki
2019. szept. 23. 19:21
 7/7 anonim válasza:
49%

nézd a jó oldalát, tudsz helyesen írni :)

A nagy seggű, mellű tele sminkkel meg nem sokszor:))

2019. szept. 30. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!