Én tényleg selejt vagyok?
16 éves lány vagyok. Nem vagyok szép, rondának nevezném magamat, a hajam nagyon csúnya, ronda a bőröm.
Gerincferdülésem is van meg minden bajom. Szemüveges vagyok, csúnya a hangom is, fogszabályzót is kéne hordanom.
Még sohasem volt fiúm és elég depis visszahúzódó vagyok.
Rosszul vagyok már szinte magamtól szinte minden este sírva alszom el T.T
A sulimban is mindenki elkerül mert csúnya vagyok...
sokan vannak akik ebben a korban rondák, de ne aggódj, pár év elteltével meg fogsz szépülni :)
a fogszabályzót meg ajánlom, később örülni fogsz neki
Én 14 éves korom körül voltam ugyanígy a mélyponton. Ronda voltam, alig voltak barátaim és az osztálytársaim folyton bunkók voltak velem.
De rengeteget változtam, kívül-belül. Lehetséges, légy kitartó. Mindig lehet javítani a külsősön.Találd meg azt a hajviseletet ami a legjobban áll és amivel csinosnak érzed magad. Ne félj a változástól, időnként szükséges. Menj el bőrgyógyászhoz ha komolyabb a probléma. Ott van például az unokatesóm, neki rengeteget segített, régen tényleg ronda bőre volt. Menj kozmetikushoz, vegyél arckrémeket. Lehet rajta segíteni. A gwrincferdüléseddel járj úszni/gyógytornára. Vagy bármilyen sportot kezdjél el, sok magabiztosságot is ad. A szemüveg önmagában nem rossz, ha jól álló fazont választasz. De lehet kontaktlencséd is. A fogszabályzó se ronda, hosszú távon szebb lesz tőle a fogad.
Az hogy nem volt fiúd miért probléma? Csak 16 vagy. Még annyi lehet amennyit csak akarsz. Légy magabiztos, öltözködj csinosan, sminkelj ha kell. Mindig figyelj hogy tiszta légy és ápolt. Ha csúnya is vagy tényleg, még tűnhetsz szépnek is. Nem kell angyalarcúnak lenned, emeld ki a szép részeket az arcodon, és a jó haj sokat dob a külsőn.
Szia kicsilány! Ebben a korban természetes,hogy ennyire leértékeled magad. Ilyet pedig soha többé ne mondjál,hogy selejt vagy!! Biztos vagyok abban,hogy nem vagy ronda még amúgyis fejlődsz csomót és változni fog a kis pofid. Hajad sem csúnya szerintem,ápold rendszeresen tegyél rá pakolásokat(ricinus olaj gyógyszertárban pár száz forintért,vagy szőlőmagolaj,emelett googleban rákereshetsz filléres házi pakolásokért) Mosd,balzsamozd esetleg fesd be,vágasd. A "ronda" bőr alatt mit értesz? Pattanásos? akkor ajánlom a fekete szappant,esetleg arctonik. Száraz,piros? hidratáló krémek!
Gerincferdülésre menj úszni,gyógytornára! Ha nem szereted a szemüveget használj kontaklencsét. Hangja mindenkinek egyedi nekem nő létemre az átlagnál még mélyebb hangom van például. Fogszabályzó mehet hiszen egy lánynak nagyon fontos,hogy szép fogai legyenek hisz ettől szép egy mosoly! Arra is figyelj,hogy tiszák legyenek. 16 évesen még nem vesztettél semmit,hogy nincs fiúd hiszen még ráérsz erre! Először is próbálj meg önbizalommal telivé át változni,ha kell sminkelj is bátran! (Egy kis alapozó,korrektor,pirosító,tus,spirál,szájfény)
Linekelek neked pár sminket ami szerintem egy 16 éves lányhoz illik simán! ;-)
Minden jót neked! 28/N
https://www.youtube.com/watch?v=mGufCzBfE4M
https://www.youtube.com/watch?v=Qj8SrHJjQ_s
Először is ha nem tetszel magadnak változtass... amin lehet persze.
Legyen olyan hajad ami tetszik, ápold a bőröd megfelelően, esetleg smink, szép ruhák. Gerincferdülés mindenkinek van akit ismerek... komolyan, de ettől még nem rondák. Szemüveg helyett kontaktlencséd is lehetne, éjszakai fogszabályzóval próbálkozz szerintem.
De ami az embereket leginkább elriasztja az a negatív kisugárzás, meg ha valaki nem nyit feléjük. Ezen sem ártana változtatni. Habár ezen a legnehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!