Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyenek azok, akik adnak...

Milyenek azok, akik adnak magukra?

Figyelt kérdés

Nemrég megkaptam, hogy nem adok magamra semmit.

Nos egy pár mondat rólam: minden nap fürdök, minden nap tiszta-vasalt ruhát veszek fel, 3 naponta mosok hajat, minden nap van rajtam szolid smink, a körmeim hetente vágom, borotválkozok mindenhol folyamatosan, naponta 2x fogatmosok-szájvizezek, a cipőim is patyolat tiszták, fültisztítózok minden reggel és parfümöt is használok.

Egy olyan ember mondta, aki nem ismer, csak ránézésre igénytelennek mond.

Mit tehetnék még, hogy ápoltnak és szépnek nézzek ki?

Én elfogadom és szeretem magam, de nem értem, miért mondja bárki is, hogy igénytelen lennék és nem adok magamra.

Mi mást tehetnék még azon kívül hogy leszarom, amit mondanak mások?

2019. szept. 21. 02:24
 1/8 A kérdező kommentje:

Nem cigizek, nem iszok, nincs műkörmöm, póthajam, műszempillám sem, csak rózsaszín hajam.

21L

2019. szept. 21. 02:27
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Nehéz megmondani, Kérdező. Én férfi vagyok, és én is megkaptam már, hogy nem adok magamra, holott ez messze nincs így. Rendszeresen mosok hajat, amit persze vágatok is (rövid sportosra), fültisztítózok, minden nap szappannal mosok arcot-fület-mindent, fogmosás napi kétszer, sőt, még szájvizet is használok minden fogmosás után, különböző típusút (kék Sensodyne és zöld Elmex). Minden reggel van arcmosás, és a szememből is kiszedem a cicakakát természetesen. A körmeim szépen vágottak, rövidek, és rendszeresen mosok kezet. A ruháim mind tiszták, nem szakadtak meg putrisak, alsóneműt naponta váltok, és nem turkálóból vásárolok. A lábkörmeimet is rendben tartom, és természetesen borotválkozok én is.

Lehet, hogy nem költök százezreket márkás ruhákra, és nem díszmagyarba járok, de ettől még nem leszek igénytelen.

Attól se, hogy divatos, de semmit nem érő szar cipellők helyett militarista bakancsot hordok, ami nem megy széjjel 2 év után, hanem akár egy évtized után is használható.

Lehet, a kabátom se divatos, és nem került kisebb vagyonba se, cserébe már tizensok éve remekül állja a strapát. A januári mínuszhúszban ennek köszönhetően nem vesz meg az Isten hidege, miközben a többi manuszka a sikkes, menő felöltőjében ott vacogott mellettem.

Nem fürdök mindennap rózsavízben, nem vagyok tüchtig, de úgy vélem, eleget adok a tisztaságra.

Aki ezek után kijelenti, hogy nem adok magamra, annak kerek perec megmondom, hogy bekaphatja, keresztbe-kasul, megengedem neki.

Ami engem illet, Kérdező, egy rossz szavam se lenne rád. Adsz magadra, tisztán látszik, és nékem ennyi elég is. Szerintem akik kummognak neked, titokban magukkal elégedetlenek, és kiprojektálják rád. Hiába, a bárgyú nyárspolgárok korát éljük.

2019. szept. 21. 04:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
eld a sajat eleted,ne torodj senkivel,viseld tovabb a rozsaszinu hajadat
2019. szept. 21. 04:49
 4/8 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem aki ad magara, nagyjabol az alabbiak teljesulnek, de biztosan kihagyok valamit:

- hajat mos akkor, amikor kell. Ha naponta kell pl. zsirosodas miatt, akkor naponta. Vagy legalabb felkoti, mert nem akarom a buszon elottem ulo embernek a kibontott zsiros hajat latni/szagolni.

- alaphigieniaja rendben van, pl hasznal deot, nem aradnak szagok lentrol, a szajabol, nem koszos a korme. Nem kell ilyenolyan parfum, testapolo, smink se, csak ne martsa reggelente a fejet a festekesvodorbe.

- sportol - ergo figyel a testere

- divatosan oltozkodik. Ez alatt nem azt ertem, hogy magara aggatja a zara es a bershka legujabb kollekciojat, hanem azt, hogy nem nagyanyam feher csipketeritojet veszi fel az altalanos iskolai unneplos szoknyajaval.

-tajekozodik, kepezi magat, teljesen mindegy, hogy miben, tud helyesen irni, megy az erto olvasas (igen, ez mar nem a kulsohoz tartozik)

#notsorry 🤷🏻‍♀️

Leirasod alapjan te rendben vagy.

2019. szept. 21. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki mondta az idióta. Szerintem teljesen rendben vagy
2019. szept. 21. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a rózsaszín haj miatt mondta, ami abszolúlt egyénfüggő, hogy kinek tetszik, tehát egyáltalán nem jelenti azt, hogy igénytelen lennél. Ne foglalkozz vele, élettelen, ha megszól.
2019. szept. 21. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyezik a te stílusod az övével

Nekem akkor mondták, hogy nem adok magamra, amikor hetekig lazán öltöztem, farmer valami felső saru.

Viszont amikor újra a szoknya magassarkú került elő a na végre volt a reakció.(ritkán hordok farmer- póló szaladgáló cipő kombinációt hétköznap, de amikor igen, akkor éppen az esik jól, és hiába van tele a szekrényem a csinos nőies ruhákkal akkor okkal fel sem venném őket)

Engedd el, hogy kinek mi a véleménye, olyant sose fogsz találni, ami mindenkinek megfelelő lesz. Az egyik szerint alulöltözött a másik szerint kihívó a harmadik szerint kevés...

2019. szept. 22. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az történt hogy egy kedves előítéletes emberke a rózsaszín hajad alapján elkönyvelt valami “mocskos punknak”. Bónuszpont ha tényleg punk/rocker/metal/goth/emo/alter stílusban öltözöl, vagy csak aznap sok feketét viseltél.

Nem kell semmit csinálnod, már most is adsz magadra.

2019. szept. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!