Helyes ez a pasi? Inkább 13-18 éves lányok válaszát várom.
Csinálj normális frizurát, vagy növeszd meg ilyenre, ha mindenképpen hosszú hajat akarsz:
Vegyél fel normális ruhát, ne répagatyát és tornacipőt (gondolom az van rajtad). Na, ezek után felteheted újra a kérdést, és talán meg is látjuk benned a férfiasságot.
Bocs, de így... iszonyú vagy. Ha minden fiú olyan lenne, mint te, inkább leélném apácaként az életem.
15/l
fujmár minek kell egy 15-16 évesnek férfinak kinéznie?? az a link egy 30 éves rocker, légyszives ne keverjétek már össze a korosztályokat! jó, oké a 16-17 éves lányok egy részének a férfiak jönnek be, de akkor minek oltogatják a 16 éves tinifiúkat? majd ha felnő, akkor férfi lesz, addig hadd maradjon ilyen aranyoskinézetű:] bocsánat, de én TINI lány vagyok és a TINI fiúk tetszenek, nem a férfiak, és megvédem a vékonyabb, kisfiúsabb srácokat.
de a kérdező nem válaszolt még egyszer sem:O
09:12- egyetértek :D egy ilyen kis gizdát én is lenyomok fél kézzel, a pogó megedzett :D hálistennek nekem egy rendes pasi jutott :P igaz, hogyha szembejönne 2 alkesz ő inkább kérne a piájukból.. de ha kéne, megvédene :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!