Nektek bejön Alexandra Daddario? Ha igen, akkor a mellei miatt? Mindenkinek bejönnek az ilyen vékony, nagymellű lányok?
Félek, hogy minden férfi számára a hozzá hasonló külsejű nők a legtökéletesebbek, arcra is. Női szemmel is szép, de ha a férfiak véleményét nem venném figyelembe, magamtól nem lennék rá irigy, mert annyira nem tetszik. Nekem nem tetszenek a nagy mellek, a szemei meg ijesztőek.
Amúgy meg lehet hogy úgy manipulál a melleivel, mint pl Emily Ratajkowski. Róla is van egy kép, ahol látszik, hogy "teardrop implants" van neki berakatva (nem tudom hogy mondják magyarul szépen, könnycsepp alakú implantátum-ilyesmi), közben meg mindenki azt hiszi, igaziak. De az alatt a kép alatt sokan írták a kommentekben, hogy meglepődtek, hogy műmelle van.
Nekem amúgy közepesnél kicsit kisebb mellem van, és van derekam meg seggem, szóval nem vagyok tök vékony sem és nagy mellem sincs. Csak utálom, hogy minden férfinak a nagy mellektől áll, ezek szerint.
Valóban szép nő. De èn jobban szeretem a kis(ebb)mellü kreol lányokat.
Pl:Selena Gomez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!