Itt kb minden srác ellenzi a mesterséges dolgokat egy nőn, de a valóságban miért van ez másképp?
Nagyon régóta olvasom ezt az oldalt, és lányok rendszeresen feltesznek olyan kérdéseket hogy " fiúknak bejön az ilyen olyan piercing, latex cicanaci,plasztikázott mell, sötétlila körömlakk, tetoválás, platina haj", és még sorolhatnám..
És ezekre mindig egyöntetű a válasz, amikből egyértelműen az derül ki h a pasik ezeket nem bírják, hanem inkább azt szeretik ha egy lány minél természetesebb. A való életben viszont mindig ezek a ribis/extrém/divatos stb lányok érvényesülnek, tuti őket szedik föl előbb, és soknak komoly kapcsolata is van szal nem csak 1 éjszakás kaland... Akkor ez hogyvan, mert a természetes visszafogott lányok ilyenkor háttérbe szorulnak, és "szürke egér" szerepük van:D
Az olyan lányok jönnek be igazán a fiúknak, akik külsőleg vonzóak, szépek, mindig csinosak, feltűnőek, lehet velük villogni... A belső tulajdonságok is sokat nyomnak a latban és a közhiedelemmel ellentétben a cicababának tűnő lányok nagy része okos, intelligens, humoros, jó beszélgetőpartner stb.
Ezt onnan tudom, hogy én is úgy nézek ki :)), meg még egy csomó ismerősöm van, aki plázacica, amellett meg rengeteg belső értéke van.
Ez pont úgy működik, mint az átlagosabb lányoknál: vannak okosak, buták és sorolhatnám.
19L
Remélem ezt nem gondoltad komolyan, hogy a cicababák nagy része intelligens stb. :S Mondjuk én még 1 intelligens cicababával sem találkoztam, és valahogy az egyetemen sem látom nyüzsögni a cicababákat, csak a normális embereket....:P
Egyébként a válasz a kérdésre valószínűleg az, hogy az ilyen kérdésekre nagyrészt nem tucorgós divatmániás vasalthajú fiúkák válaszolgatnak, hanem normális emberek, akik valóban a természetes lányokat részesítik előnyben. Ha egy discoban végeznél felmérést nyilván pont az ellenkező vélemény lenne többségben.
Középső :)) vagyok.
Ahogy gondolod...de a lényeg, hogy végeztem ebben az évben az általánossal, nekem volt az évfolyamunkban a legmagasabb médiám, az érettségi eredményemről szintén ez mondható el.
A többi átlagos, természetes lány sehol sem volt a jegyekkel kapcsolatban, pedig ők voltak a szájhősök egész évben. Nekem kellett eltűrni, hogy "húúú mekkora r.banc vagy" meg stb...persze soha nem reagáltam le. :p
A "cicababa" vagyok. :)
Utolsó, nagyon szépen leírtad a lényeget! Remélem mindenki megérti és ha nem is vállalja fel, de legalább önmagának beismeri, hogy igazad van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!