Bocsi a sok szóismétlést, engem is zavar visszaolvasva. :D
2019. aug. 29. 21:32
2/11 anonim válasza:
Ez a lány nem A-s mellű.
Amúgy azért, mert átlagos, nem túlzott semmilyen irányban, van benne nőiesség, férfi szemmel vonzó, de nem az az alapból utánafordulós.
És a fiatal nők nagy része ilyen férfiszemmel.
2019. aug. 29. 21:41
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy átlag feletti nő, csak a férfiak igényei az egekben, nekem ezért nem lesz soha párkapcsolatom.
A linkelt nő közelébe se érek.
2019. aug. 29. 22:26
4/11 anonim válasza:
3-as!
Ne búslakodj, mindjárt felkel a sok szánalmas vígasztaló szándékkal privátok sokaságát író magát egyszerű a nőkkel szemben minimális elvárásokkal fenntartó szépfiú.
3,2,1 és 👉🏻
F
2019. aug. 30. 07:39
5/11 anonim válasza:
Mindenféle edzés nélkül van ilyen testem,de nekem kicsi mellém van.A mellei szerintem inkább B-ek.
Szerintem is átlagos.
35n
2019. aug. 30. 07:39
6/11 anonim válasza:
Átlagos mértékben vonzó talán (bár szerintem k.va jól néz ki). De ilyen arányai (kerek idomok + vékony derék) kevés nőnek vannak. A fiatalabb korosztály átlaga ennél vékonyabb, az idősebbé meg teltebb.
2019. aug. 30. 09:17
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem átlag, én elég hangsúlyosnak látom a derekát. Inkább olyan csajokat látok (a fiatalabb korosztályt mondom), akiknek nincs meg ez.
Vagy csak a rajtuk lévő ruha nem nekik való :P
2019. aug. 30. 09:33
8/11 anonim válasza:
Szerintem sem ezaz átlag,és biztos,hogy nem A-s mellei vannak.
2019. aug. 30. 10:20
9/11 anonim válasza:
Ezek lazan C-s mellek.
2019. aug. 30. 12:58
10/11 anonim válasza:
Ő a szerencsés átlag homokóra alkattal. Ha jobban megnézi az ember a képet, azért látszik, hogy összezárva rendesen összeér a combja, és a keze is pont kitakarja a comb legszélesebb részét. Enélkül már tuti lenne aki azt mondaná, hogy dagi. Nekem tetszik, szerintem jó alak egyébként, meg arcra is szép, de nem mondanám a legáltalanosabbnak, sokkal többen vannak akik derékban, hasban erősebbek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!