Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ ferfiak atlagban mar tudnak az agyban?
Egy 40+ Hapsi meg birja szusszal a szexet? Egyre tobb ilyen 20as 40es felallasu parokat latok akik (tobbnyire) csak szexelgetnek... az anyagi hatter miatt (kenyelem) vagy tenyleg tudnak valamit Ok....?:))))
Jelenkezo nalam is lenne aki ebben a korban mozog de folyamat szidja magat hogy o mar oreg meg ven f@.sz es mit meg nem adna ha ujra 20on 30eves lehetne pedig feladja a magaslabdakat meg le is csapja azt amit en dobok vissza neki!:D
Szoval sajat velemenyekre lennek kivancsi akik ezt tapasztaltak vagy pedig akik huszoneves csajoka vannak voltak egyutt es mik voltak a meglepetesek....
Tudtatok egymasnak ujat mutatni?;)
Volt 20 éves csajom. A meglepetés az volt, hogy én nehezen tudok csak elmenni, nagyon hosszú az aktus. A lányt meglepte, mert 10-15 percekhez volt szokva.
Illetve azt hitte csúnya a puncija. Én meg imádtam kinyalni:)
42 éves vagyok
eddig azt mondták, hogy az odafigyelés, a kedvesség, a határozottság és a tapasztalat miatt nagyon jó volt velem az ágyban
a partnerek 17 és 48 közöttiek
a nagy különbség röviden: az idős pasik a minőségi szexet szeretik, a fiataloknak meg a mennyiség a fontosabb. Emiatt izgatóbb sok lánynak egy idősebb, megfontoltabb, nem-kapkodó és már kiegyensúlyozott személy.
De fizikális teljesítménye lehet rosszabb, mert nagyon sok 30-40 éves elengedi magát, de van az a 10% aki aktív sportol, na ők lepipálnak minden fiatalt szinte minden téren
Egy pasit nem azalapján kell beskatulyázni hogy hány gyertya van a csokitortán;)
Függ attól hogy mennyire fitt, pl egy nagyon elhízott 25 èves előrehaladott cukorbetegséggel és egy fitt, sportos, igényes 40-es férfi össze sem hasonlítható, még akkor se ha csak azt nézzük hogy áll-e a cerka, meg ugye az állóképesség...
A szexuális kultúrának sem feltétele a kor, bár a szellemi érettség hozhatja magával, de 20 éves is lehet jó az ágyban és figyelhet a nőre, viszont 40 éves is lehet önző és használhatja a nőt a vágyai kiélésére.
Általánosítás.
Nem a kortól függ hogy ki milyen az ágyban. Attól hogy mennyire tiszteled a partneredet. A negyvenesek csak bulizni akarnak még egy kicsit mielőtt jön a nyugdíj. :'D
A fiatalok meg miért ne sietnének? Élményeket gyűjtenek. Élvezik a még tényszerű és létező fiatalságukat.
Hogy ilyen párokat látsz az nem jelent túl sokat. Ott gyakoribb. Ink divatnak gondolom vagy szokásnak. Véleményem szerint sem a szex sem a kapcsolat ekkora korkülönbséggel hosszútávon nem kifizetődő. Apu valszeg öreg lesz nehezen bírja majd, anyu meg talál szeretőt a saját korosztályából. Persze lehetnek kivételek, hisz ez is csak általánosítás, de sokkal reálisabb és talán gyakoribb is mint azt itt sokan gondolnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!