Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Átlagban egy 30 éves nő vonzó a számotokra? Szépnek találjátok őket a 20-on évesek mellett is?
Számomra igen, lehet vonzó egy 30 éves nő. Egyrészt még fiatalnak számít, másrészt ha oda figyel magára simán oda veri a huszonéveseket. Az életfelfogásuk is sokkal érettebb, személy szerint egyre inkább a nálam idősebb nőkben látom a jövőt, mint a korosztályomban. A kommunikációban mindenképp jobbak mint fiatalabbak és egy kapcsolat kulcsa?! Ennyi. Erre lehet építeni.
25F
Igen. Sőt ha odafigyelnek magukra, nem hagyják el magukat, és miért is hagynák, meg sem mondod, hogy 30 éves. Nagyon sok gyönyörű szexi 30-as nőt ismerek.
Nyílván 50 felett azért kissé már más
Vannak bizonyos 30-as nők -szinte mindig barna szeműek és hajúak-, akiket sokkal vonzóbbnak találok, mint bármelyik fiatal szép lányt.
Ilyen volt pl Laura Branigan a harmincas éveiben.
Mellérakhatnál akármilyen fiatal szép lányt, akkor is ő tetszene jobban.
Némely 30-as nőnek baromi erőteljes szexuális kisugárzása van.
Igaz, ez csak a külső. A hús. A hormonokra és ösztönökre való hatás. Ez csak a felszín. Ez önmagában nem elég.
Szerintem ez inkább nő, és nem kor függő. Van olyan 20 éves, aki akkor sem kéne, ha ő lenne az utolsó nő a földön, és van olyan 30-as, akiért a fél karomat odaadnám. Extrém példa Sommer Ray popsimodell anyukája, Shannon Ray. A hölgy 53 éves:
#6 - szóval a tanulság...50 fölött plasztika kell :D
Az arca erősen botox-al kezelt. Ahogy a melle sem a természet által maradt olyan, amilyen.
Egyébként szerintem simán jó megoldás, mert nem vitte túlzásba. Teljesen vonzó teste van (az arca nem tetszik).
Tehát nem negatívumként írtam a tanulságot. Persze sokan nem engedhetik meg ezt maguknak, de az élet már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!