Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Átlagban egy 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Átlagban egy 30 éves nő vonzó a számotokra? Szépnek találjátok őket a 20-on évesek mellett is?

Figyelt kérdés
Miben jobbak, rosszabbak, mint a fiatalabbak?
2018. júl. 12. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én a 30 vagy 30 felettieket részesíteném előnyben, ha 21 éves létemre leállnának velem... F
2018. júl. 13. 03:39
 12/17 anonim ***** válasza:

6#

Hát őt még meglehetne.... :)

2018. júl. 13. 05:46
 13/17 anonim ***** válasza:

11/

30 éves korod fele lefognak álni veled a nálad idősebbek!

Tapasztalat!

30/f

2018. júl. 13. 05:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Kiteljesedettebbek, kiforrottabbak, kifinomultabb, de mégis erősebb a nőiességük, kisugárzásuk, színesebbek és érdekesebbek. Ezek erősen vonzóvá tehetik.

A szépség pedig az adottságokon túl azon is múlik, hogy mennyire becsüli magát, figyel magára.

2018. júl. 13. 07:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nő vagyok, de bízom benne, hogy nem baj, ha írok. Én pár nap múlva 30 leszek éves, és senki meg nem mondaná rólam, hogy mennyi idős vagyok. Nyilván szerepet játszik a genetika, de tény, hogy nem hanyagolom el magam. Nem híztam el, nem dohányzom, nem bulizok hajnalig. Az évek előrehaladtával nőtt az önbizalmam, és szerintem szebb vagyok mint 10 évvel ezelőtt.
2018. júl. 13. 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Harminc felett vagyok. Nekem 30 nál kezdődik hogy valaki nő,alatta csak kislány.

Hiába az esetleges apró ráncok, szem körül stb, ennek ellenére, vagy épp emiatt, sokkal vonzóbb egy 30 as nő számomra! A viselkedése, a kedvessége, gondolkodása, teljesen más mint egy fiatalabbnál. Igen jól olvasod belső belső tulajdonságok, mert nem minden a külső, ezek nagyon sokat dobnak.

2018. júl. 13. 11:39
 17/17 anonim ***** válasza:
92%

Általában? Igen, de ezzel gondolom nem sokra mész. Ugyanis rengeteg nőtípus van, így nem lehet rá univerzális választ adni. Tényleg oldalakat lehetne a témáról írni, de röviden, tömören a lényeg: Az a nő tud 30-asként is vonzó maradni (esetleg még vonzóbbá válni), aki elfogadja az idő múlását, a vonzerejét pedig nem kizárólag a külseje adja. A kor haladtával a vonzerő "összetétele" megváltozik, egyre inkább a pozitív személyiségjegyek dominálnak a külsővel szemben.

#15: Erről beszélek.:) Nem a húszévesekkel kell egy 30-asnak versenyezni, hanem megtalálni önmagát. Szerintem egyébként egy igazi nő 30 körül a legvonzóbb, mert ekkorra már elfogadta önmagát, megtanult bánni a testével (mit enged a genetika és mit nem), felszabadultabb, nőiesebb, de az idő múlása még csak minimális nyomot hagyott rajta.

2018. júl. 13. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!