Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagban a pasik jobban rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban a pasik jobban rá tudnak izgulni egy lányra aki tetszik nekik, mint a lányok pasikra?

Figyelt kérdés
2019. aug. 3. 14:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha igen akkor mire gondoltok ilyenkor? :) Ilyenkor tobbet nezitek a csajt?
2019. aug. 3. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Azért nekünk magasabb a tesztoszteron szintunk, de nyilván befolyásoló tényező az is, hogy ki mennyire éhes szexuálisan, mindegy, hogy lány, vagy fiú az illető.
2019. aug. 3. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem. A munkahelyemen láttam már kívülállóként, ha egy csaj rávolt izgulva a pasira. Sündörög, kelleti magát,mindig arra volt dolga, ő is akkor ment szünetre. Én csak figyelgettem a dolgokat. Mikor már a szex is meg volt, konkrétan levakarni nem lehet( persze csak ha jó volt). Képesek műszakot cserélni, otthon túlórát hazudni. Mert persze ezek lebtöbbször férjes asszonyok,kevés a kivétel.

hát ez az én tapasztalatom.

2019. aug. 3. 15:05
 4/8 A kérdező kommentje:
És olyankor ha megláttok egy ilyen lányt, vagy a közeletekben van, akkor mit éreztek vagy mire gondoltok?
2019. aug. 3. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányok sokkal jobban ráizgulnak egy nekik tetsző pasira, viszont kevésbé mutatják ki.
2019. aug. 3. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Abszolút, általában a pasik jobban beleizhatódnak a szexrbe-vonzalomba. Pár egyértelműsítő kérdés:

Kiből van több, női v férfi zaklatóból?

Melyikből van több? 10 mp alatt orgazmusig jutó nő, vagy 10 mp alatt punciba durrantó pasi?

2019. aug. 4. 01:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát azt érzem, hogy meg kéne fognom. Beszélgetni, csábítani és csábulni, csókolózni, szeretkezni!
2019. aug. 4. 01:15
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

"Kiből van több, női v férfi zaklatóból?"

Ez teljesen más téma. Azért van több férfi zaklató, mert egyrészt a nők mindennemű közeledést zaklatásnak vesznek egy nekik nem tetsző férfitől, másrészt mert a férfiakat általában nem zavarja az sem, ha pl. egy nő megfogja a feneküket.

"Melyikből van több? 10 mp alatt orgazmusig jutó nő, vagy 10 mp alatt punciba durrantó pasi?"

Ez szintén más dolog miatt van így, az pedig a nemi szervek működése.

2019. aug. 4. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!