Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban a pasik jobban rá tudnak izgulni egy lányra aki tetszik nekik, mint a lányok pasikra?
Szerintem meg nem. A munkahelyemen láttam már kívülállóként, ha egy csaj rávolt izgulva a pasira. Sündörög, kelleti magát,mindig arra volt dolga, ő is akkor ment szünetre. Én csak figyelgettem a dolgokat. Mikor már a szex is meg volt, konkrétan levakarni nem lehet( persze csak ha jó volt). Képesek műszakot cserélni, otthon túlórát hazudni. Mert persze ezek lebtöbbször férjes asszonyok,kevés a kivétel.
hát ez az én tapasztalatom.
Abszolút, általában a pasik jobban beleizhatódnak a szexrbe-vonzalomba. Pár egyértelműsítő kérdés:
Kiből van több, női v férfi zaklatóból?
Melyikből van több? 10 mp alatt orgazmusig jutó nő, vagy 10 mp alatt punciba durrantó pasi?
"Kiből van több, női v férfi zaklatóból?"
Ez teljesen más téma. Azért van több férfi zaklató, mert egyrészt a nők mindennemű közeledést zaklatásnak vesznek egy nekik nem tetsző férfitől, másrészt mert a férfiakat általában nem zavarja az sem, ha pl. egy nő megfogja a feneküket.
"Melyikből van több? 10 mp alatt orgazmusig jutó nő, vagy 10 mp alatt punciba durrantó pasi?"
Ez szintén más dolog miatt van így, az pedig a nemi szervek működése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!