Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek átlagban hány ujj fér fel alapállapotban és izgalmi állapotban?
Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 23:38
2/12 anonim válasza:
Nekem 3 izgalmiban. A 4 is bemegy de az már fáj.. mondjuk van mikor meg élvezem is.
Alapon mire gondolsz? Szárazon?
3/12 anonim válasza:
4 bemegy, ha nagyon fel vagyok izgulva.
4/12 Csicuki válasza:
Nekem 2-3 szokott jól esni izgalmi állapotban bár inkább a 2 szoktam
6/12 anonim válasza:
Simán a harmadik ujjamra már ráfeszülök nagyon. Kettő kénylemesebb. Izgalmi állapotban is 2 ujjal szokott ujjazni a párom, nem próbáltuk, hogy max mennyi fér be.
7/12 anonim válasza:
A nők nem izgalmi állapotban nem szokták az ujjukat feldugdosni... Egyébként mindenkinek eltérő, nincs sem két egyforma kéz- és ujjméret, sem két egyforma vagina. A hüvelyfal amúgy is rugalmas ha el tudja engedni magát, akkor bőven be tud annyit fogadni amennyi a jó szexhez kell.
8/12 anonim válasza:
Nekem izgalmiban kettő, a három már fáj.
9/12 anonim válasza:
Alapból nem dugdosom az ujjam. Izgalmi allapotban 2 max 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!