Számotokra melyik test vonzóbb?
Nem azon, amit én linkeltem, hanem amit te linkeltél.
Mert úgy egyébként nem szülés utáni kép Scarlettről az, amit te linkeltél, ahol ruhában van? Egy ilyen test totálisan átlagos test szülés után, nincs ezzel gond és ilyen tök jól takarható egy ilyen szép ruhával.
Amúgy dehogy tetszenek az izmos nők, pont ezt írtam, hogy nem szempont ez nálam, vagy nem olvastad el rendesen amit írtam vagy nem is érdekelt amit írok (nem magamról írtam!) és csak átfutottál rajta. :D Ezek nem izmos nők, jesszus... Ezek izmos nők:
Elnézést kérek azoktól, akiket taszít a látvány, vigasztalódjanak azzal, hogy engem is! Tudom, hogy sértő egyesekre nézve, de véleményem szerint gusztustalan.
Nem akarok ezen vitázni, mert nem ez volt a mondandóm lényege, véleményem szerint a két első képen (ahol jól néznek ki) is nagyon hasonló testet és a két másik képen is nagyon hasonló testet láthatunk. Ez volt a lényege, nem az, hogy rosszul lekapott képek. Ezért tettem fel a kérdést, hogy miről beszéljünk... Mit akarsz összehasonlítani? (én úgy látom, hogy krumplit a burgonyával) Ugyanakkor hagyjuk már ezt, hogy rosszul lekapott kép a másik kettő, hát na... ne! Az első két kép egy kimondottan jól elkapott kép fiatalabb korukban (sokkal inkább). Amit a másik kettőn látsz az az évek, az élet és a valóság. DE nem ezért linkeltem, félreértettél, hanem azért, hogy még az évek múlásával is maradtak nagyon hasonlóak.
Ha kíváncsi vagy a típusomra, ami egyébként nem igazán van, de ruha nélkül a kimondottan vékony, alacsony fehér nők tetszenek, akiken nulla "izom" van, felöltözve viszont a teltebb nők vonzzák inkább a tekintetemet. Szóval ehhez köze nincs a két nőnek és az általam linkelt képeken szereplőknek sem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!