Számotokra melyik test vonzóbb?
2. ScarJonak az egyik legjobb, legarányosabb, férfiaknak legvonzóbb teste van az egész világon (meg maga az egész csaj is nagyon jó nő), szóval őt ilyen "párbajokban" nem nagyon lehet verni. És nem, nem kövér, még csak nem is telt, csupán nőies és egészséges testalkata van átlagnál talán látványosabb adottságokkal, ettől még abszolút csinos és vékonynak mondható összességében.
Amúgy ettől függetlenül az első lány is nagyon szép, tehát neki sincs oka szégyenkezni. De kettejük közül akkor is Scarlett.
Hasonlítsam össze két nő testalkatát úgy, hogy az egyik bikiniben van, a másik pedig ruhában? :) Jó! Csak kötekedek, feltaláltam magamat, kerestem bikinis képet Scarlettről.
Adriana Lima-nak ezen a képsorozaton, teljesen átlagos testalkata van és ezt értem úgy, hogy a legtöbb vékony nő sajnos(!!!) így néz ki! Scarlett Johannson jelen állapotában már Adriana Lima-nál is rosszabbul néz ki, narancsbőr, lógó has stb... Ha 20-on éves korukban készült fotókon hasonlítom össze őket, akkor szintén kb. ugyanaz a kategória, mindketten szép testtel rendelkeztek. Adriana képein fókuszálj egy kicsit csípő tájékra, a nők legalább fele sajnos ott így néz ki, nem nagyon lehet vele mit tenni, nagyon nehéz azt ott letornázni, ezzel tisztában vagyok, ez egy "típus", de megfelelően szabott ruhával jól takarható. Nem tudom, hogy nő tette-e fel a kérdést, ha igen, akkor talán úgy tudom a tudtodra adni, milyen számomra ez a kérdés, ha azt mondom, olyan, mintha én azt kérném tőled, hogy két apatestű férfit hasonlíts össze, melyik vonzóbb számodra (melyik test?)! Ebben a helyzetben nem tudod megtenni azt, hogy másra ne figyelj, mert valahogy választani akarsz és akaratlanul is elkezdesz mást is vizsgálni az alanyokon.
Egyik sem és mindkettő! Mert nem ettől vonzó egy nő és ez a hatalmas nagy szerencséjük/szerencsétek, mert ilyen testekkel rendelkezik a legtöbb nő, értem ezt helyesebben úgy, hogy ha ledobja a textilt 100 nő, abból állítom, hogy 90 teljesen ugyanúgy "néz ki" ill. ugyanaz a kategória!
Az elvárások sincsenek balanszban a nők-férfiak között. Addig míg a nők azon része, akiknél kiemelkedő helyen, fontossági sorrendben az élen van egy férfi teste, Ők egy kidolgozott testre gondolnak, jobban vagy kevésbé, vannak árnyalatbéli különbségek, de mindenképp izmos, kidolgozott test. A férfiakat (tekintsünk el attól, hogy nálunk elég akár egy szép szem is, szóval ennyire egyszerűek vagyunk), de annyi elvárás van a többségnél, hogy normál testalkat, jó fenék, s cicik... Ennyi... Nem kell értük megszakadni (valakinek igen), de még az is előfordulhat, hogy mindezt simán, minden erőfeszítés avagy "költség" nélkül megkapjátok Istentől. Jó... nem ennyiből áll egy párválasztás, de még csak nem is ezen dől el, hogy ki tetszik, ki nem, nem vagyunk állatok, én most kizárólagosan csak a külsőségekről beszélek, természetesen ezer más szempont közrejátszik ebben. Maradjunk a külsőnél... Én úgy gondolom ezen elvárások mellett (azoknál a nőknél, ahol ez a minimum) ott minimum ilyen testtel kellene "pályázni": (röviden, nem ártana, ha kicsit magukba szállnának!)
Hozzájuk képest hol van (a "mai") Scarlett és Lima? 100-ból hány ilyen nő van? Ha egy álló nap pásztáznád a járókelőket egy magyar utcán (ahol nagy eséllyel indulsz, mert a magyar nők kiemelkedően szépek!) akkor mennyi ideig tartana, mire találsz egy ilyen testalkatot? Azt hiszem dél körül feladnád és keresnél egy röplabda klubot vagy egy fitness termet, hogy az esélyeid némileg növeljed.
Vékony nőre az első képen szereplő lenne A példa, "teltebbre" pedig a második.
Félreértés ne essék, mint írtam mindkét nő vonzó számomra, mert nem ilyen magasak az elvárásaim (annyi az elvárásom, hogy sovány vagy normál testalkat, nem több, de még a teltebbek is beleférnek pláne úgy, ahogy te érted), na de beszélgetni arról (kettejükről), hogy melyikőjük teste vonzóbb, ez teljesen értelmetlen! Tök hasonló testalkat, tele testi hibákkal. Tudom, hogy nem fog sikert aratni a hozzászólásom, ami egy eldöntendő kérdésre adott egy hosszas választ, de én ezt az egész kérdéskört így látom, így egész a válaszom. :)
Amiket te linkeltél az első hozzászólásodban, egy izmos nőről készültek. Ezek szerint neked ez jön be, nekem például nagyon nem, ergo én nem is ilyeneket keresgetnék az utcán.
A képeken pedig, amiket a két említett hölgyről linkeltél, semmi "probléma" nem volt csípőtájékon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!