Fiúk! Szerintetek melyik vonzóbb?
A fotók közül a telteket éjjel nappal tudnám tolni.
19/F
Telt és az sem baj ha még van rajta felesleg kicsi
20f
Nekem a "soványabb".
Valahogy mindig is a vékony jött be; telt valahogy sosem vonzott
Konkrét érvel sajnos nem tudok szolgálni és a legtöbb ember sem. Nem program vagyok, és valami szabály alapján választok.
Amióta érdeklődöm a lányok iránt azóta a vékony jön be... hogy miért? Nem tudom, fogalmam sincs.
Ha tetszik egy tárgy, egy szín vagy ízlik egy étel, akkor azt sem igazán tudom megindokolni, hogy miért. (vagy éppen miért utálom)
Valahogy a vékonyabb jön be és kész. Az alak/forma miatt :DD Egyszerűen vonzónak tartom.
Vagy ha neked pl az izmos testalkat jön be a fiúknál/férfiaknál, akkor szerintem te sem igazán tudod megmagyarázni, hogy miért. Mit lehet mondani? Mert kockás hasa van... mert olyan izmos... mert olyan "cuki", stb hááát ennyik sem éppen nyomós érv vagy indoklás.
Tényleg nincs semmi indok, csak mert egyszerűen tetszik, mindig is az tetszett/vonzott
Egyébként pedig miért szórakozás>zene kategória?(jelenleg) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!