Melyik test vonzóbb számotokra?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb (nem túl nagy, nem szilikonos, hanem olyan közepes féle) mellű, nem feszes bőrű, de vékony lány, akinek a feneke kicsit lapos és narancsbőrös combtól fenékig.
Vagy
Egy kis mellű, de nagyon kerek fenekű, nem sovány, de vékony lány, akin van pici felesleg (5-6 kiló), de a bőre feszes, nem narancsbőrös.
2016. máj. 27. 07:43
1/6 anonim válasza:
A 2.a kismellü,narancsbőr nélküli
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, de mostanában azt vettem észre, hogy már nem a mell méret számít, sokkal inkább a fenék lett fontosabb. Ezzel mondjuk én is egyetértek.
4/6 anonim válasza:
Kis mellű. Sosem vonzottak a nagy mellű nők. Eleve a vèkony, sportos nőket kedvelem, a nagyobb darabokat nem. Eddig csak olyan baràtnőim voltak akinek a ruhamèrete maximum S-es. A mostani baràtnőm 28 èves, 156 cm magas, 40 kg, XS-s meret. Nagyon bejövős formàs kis cicikkel.
6/6 anonim válasza:
Talán a második, de persze az összhatás s a konkrét látvány sokat számít, ez csak puszta próza...
Nekem amúgy a mell sokat számít, sokkal többet, mint a fenék, bár az se mindegy, de nem kell, hogy a mell nagy legyen. No igen, milyen az a kicsi mell :) Csinos vagy sem :) S mennyire kicsi. A lapos női mellkas azért már nem jön be.
A feszesség fogott meg, a narancsbőr pont nem érdekel, rengeteg embernek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!