FÉRFIAK, lesz (bi) csajok mondanátok véleményt a mellemről? KÉPEKKEL.
Előre szólok, nem lesz szép látvány!
Csak erős idegzetűeknek! De komolyan. :(
Sajnos nagyon lógnak a melleim, pedig csak 21 vagyok.
-- TUDOM, HOGY DAGADT DISZNÓ VAGYOK, dolgozom rajta. Csak attól tartok, ha fogyok még lógósabb lesz a mellem. :(
Kérem a kövérségre most ne tegyünk megjegyzést én is látom a problémát.
KÉRDÉSEM TI LEFEKÜDNÉTEK/ALAKÍTANÁTOK KI KOMOLY KAPCSOLATOT EGY OLYAN LÁNNYAL, akinek aránylag szép az arca, stílusosan öltözködik, sok ember szerint nagyon jófej de sajnos eléggé lóg a melle? (Attól most tekintsünk el, hogy hájas vagyok pár hónap múlva munkahelyet váltok, lesz időm edzeni minden nap és idővel le fogok fogyni.)
Na akkor az elkerülhetetlen...
Kezdem a meztelen fotókkal (TUDOM, hogy HÁNYINGER az egész! Sajnálom!) :
Melltartóval ilyen, de így is látni, hogy lóg :((
Ruhában annyira nem feltűnő, legalábbis még nem tették szóvá...
Elnézést kérek, hogy ezt látnotok kellett. De annyira rossz, nem merek még csak barátilag közeledni sem senki felé, mert félek ha komolyabbá válna szakítanom kellene, hiszen így...
Szóval se komoly kapcsolatba se egyéjszakásba nem merek belemenni, mert félek ha meglátnak ruha nélkül akkor annyi.
Légyszíves írjátok oda a nemeteket (férfi vagy nő), esetleg lehet kort is.
Nagyon szépen köszönöm.
Szia! Nagyon sok valaszt kaptal mar, en is csak alatemasztani tudom azt, amit irtak mar elottem. Eloszor rakd helyre a sulyod, kozben az onbizalmad.
En siman osszejonnek veled, nem a kulsot nezem...Igaz, az is sokat szamit, de ha nagyon jo fej vagy, siman eltekintenek tole, hogy van rajtad sulyfelesleg.
Csinalj fogyo kozben sok mellizom erosito gyakorlatot. UIgaz, mellbol fogsz fogyni, ha elkezded a dietat, sportot, de gyakorlatokkal formazhatod es nem fognak megjobban logni.
Sok-sok kitartast es sikeres fogyast kivanok, es hidd el, nald sokkal de sokkal rosszabb alkatu holgyek is talanak maguknak part, neked is sikerulni fog!(:
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!