FÉRFIAK, lesz (bi) csajok mondanátok véleményt a mellemről? KÉPEKKEL.
Előre szólok, nem lesz szép látvány!
Csak erős idegzetűeknek! De komolyan. :(
Sajnos nagyon lógnak a melleim, pedig csak 21 vagyok.
-- TUDOM, HOGY DAGADT DISZNÓ VAGYOK, dolgozom rajta. Csak attól tartok, ha fogyok még lógósabb lesz a mellem. :(
Kérem a kövérségre most ne tegyünk megjegyzést én is látom a problémát.
KÉRDÉSEM TI LEFEKÜDNÉTEK/ALAKÍTANÁTOK KI KOMOLY KAPCSOLATOT EGY OLYAN LÁNNYAL, akinek aránylag szép az arca, stílusosan öltözködik, sok ember szerint nagyon jófej de sajnos eléggé lóg a melle? (Attól most tekintsünk el, hogy hájas vagyok pár hónap múlva munkahelyet váltok, lesz időm edzeni minden nap és idővel le fogok fogyni.)
Na akkor az elkerülhetetlen...
Kezdem a meztelen fotókkal (TUDOM, hogy HÁNYINGER az egész! Sajnálom!) :
Melltartóval ilyen, de így is látni, hogy lóg :((
Ruhában annyira nem feltűnő, legalábbis még nem tették szóvá...
Elnézést kérek, hogy ezt látnotok kellett. De annyira rossz, nem merek még csak barátilag közeledni sem senki felé, mert félek ha komolyabbá válna szakítanom kellene, hiszen így...
Szóval se komoly kapcsolatba se egyéjszakásba nem merek belemenni, mert félek ha meglátnak ruha nélkül akkor annyi.
Légyszíves írjátok oda a nemeteket (férfi vagy nő), esetleg lehet kort is.
Nagyon szépen köszönöm.
Szerintem is inkább az önbizalmaddal van a baj.Hosszú távon (szerintem) egy férfinak nem a külsőd miatt fogsz kelleni, hanem mert tud veled beszélgetni például. Írtad, hogy szép az arcod - számomra például sokkal vonzób egy kifejező/karakteres arc, mint az egész test általában. Egyébként senki sem tökéletes, kívül-belül mindenkiből ,,hiányzik" valami - de ettől függetlenül élhetnek jó kapcsolatban és lehetnek boldogok.
(Egyébként nekem is hasonló a problémám, csak az én mellem sokkal nagyobb.)
Fel a fejjel, és sok szerencsét!
20/l
Na akkor a sok nyalizás után egy őszinte vélemény... Szerintem borzalmasan nézel ki, ne haragudj. Inkább szűzen halnék meg, minthogy egy ilyen csajjal kezdjek.
18/F
"Honnan gondolod, hogy mi nem vagyunk őszinték? Csak más szempont szerint értékeljük a témát."
Ha belinkel egy képet magáról egy csinos lány, akkor egyből előtör mindenkiből az irigység:fúj, de gebe! Anorexiás" Hol a melle? De csúnya vagy!
Valljuk be, a kérdező alkata messze nem esztétikus, akárki akármit is mondd, csak gondolom a sok "kedves" válaszoló megnyugodott, hogy nem csak nekik van sz*r alakjuk.
Szia!
31/N vagyok és őszintén fogok válaszolni.
Valóban nem nézel ki jól. Nagyon nem:( Elég borzasztó a mostani helyzet. DE!!!! Csak rajtad múlik, hogy kihozd magadból a maximumot! Sokan írták már, hogy SPORT, SPORT, SPORT! A melled állapotán a sok sport sem fog javítani (mert mirigyekből áll és nem izomból, max a melltartó izmaidat tudod edzeni), de az alakod ha feszes, izmos, nőies, vékony lesz, akkor a csúnyácska mell már annyira nem is baj:) Mindenkinek van hibája, Te sem lehetsz tökéletes:) De ha valami csúnya rajtad, azt igenis kompenzálni kell mással! Ha csúnya a cicid, kompenzáld a jó alakkal!
És tényleg ne keress kifogásokat:( sportolni bármikor és bárhol lehet, bármilyen időbeosztásban. Lemenni futni és kocogni reggel is lehet meg este 10 órakor is. Változtatni az étrendeden bármikortól lehet. MOST kezd el az életmódváltást!
Sok sikert!
Köszönöm a kedves válaszokat, nagyon meglepődtem azt hittem mindenki csak trágár szavakkal fog illetni kb.
Nem reagálnék mindegyikre, de mindenkinek köszönöm!
Nagyon jól estek a kedves hozzászólások.
11:53 Írtam, 21 éves vagyok.
11:54 Jaj, köszi :) De minimum 30at tervezek, nem 10et mert 94 kg vagyok...
második 11:54: Volt már ilyenben részem, de felül nem vettem le a felsőt, mert akkor szerintem egyikünk sem lett volna képes a dologra...
11:55 Igen tudom, sajnos ülőmunkát végzek nagyrészt ezért is ilyen görnyedt a testtartásom.
De egy ideje végzek gerinctornát, az szerencsére nem sok idő.
második 11:55 : Jelenleg sajnos arra nincs időm, hogy este hajat mossak. (hosszú hajam van) Ha hajmosás nap van akkor kimarad a vacsi, különben nem tudnék eleget aludni ahhoz, hogy másnap tudjak dolgozni. Ma kivételesen nem dolgozom, azért van csak egy kis időm.
De nemsokára más munkahelyem lesz ahová kb heti két napot járok be pár órára, egyébként itthon edzhetek minden reggel, már nagyon várom.
Nem akarok én sehová sem menni, sportolni akarok éjjel-nappal, mert nem érzem így jól magam.
12:11 Nem haragszom, ha ránézek a képre én is azt mondom, hogy még milliós összegekért is csak nagyon részegen :DD
Igazából nem a kövérség miatt raktam fel képet, tudom hogy az szörnyű egyáltalán nem szexi és taszító. Csak az interneten nem találtam ilyen lógó mellekről képet.
Azért raktam fel magamról. Illetve, hogy el tudjátok képzelni, ha lefogyok még jobban fog lógni valószínűleg. Mert nekem mindenki ezt mondta, hogy akkor még lógósabb lesz. :(
12:49 Igen, én is így gondoltam, hogy ha sikerülne lefogyni és normálisan kinézni akkor a mell téma zavaró lenne-e. Csak lehet nem sikerült ezt így megfogalmaznom.
Tudom, hogy a mostani helyzet siralmas.
Egyébként milyen melltartót ajánlotok?
Mert nagyon nehezen találok, mert ami ilyen merevítős attól nyomódnak lent a kis csomók és az úgy fájdalmas picit, így ezek kilőve.
A mintás, csipkéseket pedig nem szeretem nagyon. A szivacsosat se igazán mert nem akarok nagy melleket.
Tudom ez így nehéz eset, de kíváncsi lennék milyet ajánlotok, esetleg ha linkelne valaki képet...
Ha muszáj rávenném magam, hogy olyat is felpróbáljak.
Millió köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!