Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az lehet hogy csak a mellem...

Az lehet hogy csak a mellem miatt?

Figyelt kérdés
2-3 éve vettem két 34-es ruhat a h&m-ben épp tegnap volt rajtam az egyik tehát meg mindig rendszeresen hordom oket. Viszont voltam a h&m-ben megint nezni olyan jellegű ruhat és a mellemnel nehezebben jött rám, de a derekamon meg a többi helyen jól állt, és végül vettem egy 36-osat.Az lehet h csak a mellem miatt kellett a nagyobb? Mert h derekban ugyanúgy ramjott meg igazabol fel tudtam venni csak 1-el nagyobbat vettem. És volt egy olyan 34-es aminek kicsit streches volt az anyaga na az jól nézett ki rajtam mellbe kicsit feszült de jo volt, a másik ami nehezen jött fel az meg merevebb anyag volt. Na de akkor lehet h csak a mellem nőtt és a többi reszem nem? Tehát nem jött a derekam hasam ilyesmi.
2019. júl. 29. 09:21
 1/7 A kérdező kommentje:

*nem nőtt a derekam

És igen a mellem nőtt 2-3 év alatt kicsit nagyobb lett.

2019. júl. 29. 09:28
 2/7 anonim válasza:
100%

lehet hogy csak a melled nőtt,sok olyan nő van aki viszont csak hízik a mellére...bár ha azt mondod 34 a méreted szerintem nem hízhattál,főleg hogy előőte is rádjött és most is jó vot mindenhol.

remélem segített a válaszom!

2019. júl. 29. 09:34
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha hiztam volna akkor minden mashol nagyobb lennék most nem? De a régi ruháimat hordom néha van ami 3-4 éves és meg mindig jo rám, csak mellben hiztam amit eszre is vettem h regen szúnyogcsípés melleim voltak most meg kerekek. Akkor genetikailag nőttek ha mashol nem hiztam ugye?
2019. júl. 29. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
simán lehet más a fazonja a ruhanak, és az mellben szűkebb. de jártam úgy, hogy h&m ben vettem rövidnadrágot, 2 év múlva venni akartam megint, mert sokat fogytam, nagyok lettek azok a nadrágok, mégis ugyanakkora méretet kellett vennem mint anno...
2019. júl. 29. 09:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A melled miatt kellett nagyobb.Nekem iszonyat kicsi melleim vannak,de van olyan szabású ruha amibe nem férnek bele a méretemnek megfelelő XS-be és nagyobb kell.
2019. júl. 29. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy már más a 34-es a H&M-nél, velem előfordult párszor a Pull&bearnél, hogy egy ideig ugyanaz a fazon 34-ben volt jó, utána meg képzeld 38-as kellett. Ugyanúgy hordom a régebbi 34-eseket is, szóval nem híztam, pláne nem rövid idő alatt 2 méretet. :)
2019. júl. 29. 11:58
 7/7 Metionin ***** válasza:
100%
Lehet eltérő a ruha is az azonos szám ellenére. Nekem van 2 tök egyforma ruhám csak az egyik fekete, a másik mintás. Kb. 1 hónap eltéréssel vettem őket, az egyik 34-es, a másik 36-os és ha egymásra fektetem őket is látszik hogy tök ugyanakkorák. Mégis más a szám bennük.
2019. júl. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!