Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hegyes a mellem?

Miért hegyes a mellem?

Figyelt kérdés
A melleim nem gömbölyűek és annyira zavar. És a mellbimbóim is nagyok. Annyira csúnya, fogalmam sincs mitévő legyek. 16 éves vagyok, szóval változhat-e még?
2019. máj. 25. 22:43
 1/7 anonim válasza:
15%
Hidd el ez csak téged zavar, a fiúkat egyáltalán nem érdekli, de ha küldesz képet, akkor pontosabb véleményt tudok írni.
2019. máj. 25. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen gondom van, de nekem 18 évesen se változott semmit :/
2019. máj. 25. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
genetika sajnos
2019. máj. 26. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan tacskófülesek lennének, csak szerencsére nem olyan nagyok. Nagy bimbókkal. Csunya, de elfogadtam, mert műttetni nem szeretném. A fiúk attól ugyanúgy szerették.
2019. máj. 26. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ha odáig eljuttok, hogy lejön a melltartó akkor már egy férfi sem fogja visszarakatni veled a cicifixet, mert csúnyák a melleid.
2019. máj. 26. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt még simán változhat, másrészt én egyáltalán nem értek veled abban egyet, hogy ez csúnya.
2019. máj. 26. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Hegyes? Most nőnek nem?
2019. máj. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!