Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha hizok, no a mellem?

Ha hizok, no a mellem?

Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen
2019. máj. 4. 12:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, nagy valószínűséggel. Habár az se mindegy, hogy mennyit hízol. Nem minden esetben lesz feltűnő a változás.
2019. máj. 4. 12:24
 3/14 A kérdező kommentje:
Ram fer egy par kg :)
2019. máj. 4. 12:43
 4/14 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Igen.

De számítsd azzal, hogy máshova is fog menni. Ha egészségesen megy fel pár kg akkor nem baj :)

Bár ha rádfér pár kg, akkor gondolom nem nagy gond :)

2019. máj. 4. 12:47
 5/14 A kérdező kommentje:

Semmikepp nem hamburger-kola-pizza komboval akarom magamra pakolni az a par kg-t :)

Csak egeszsegesebben,kaloridusabban ,odafigyelve szeretnek normalis tomeget elerni,ami mar alakul.

Regebben sosem reggeliztem,es naponta 1x max 2x ettem,es azzal el voltam egesz nap.Ez miatt nem volt meg a megfelelo kaloriamennyiseg,amire szuksegem lett volna.

Azert tettem fel a kerdest,mert mar ugy latom,hogy nagyobb a mellem...

2019. máj. 4. 13:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Volt osztálytársam bánatevett, 16 kiló felment rá rövid idő alatt, csak nem a mellére. Az maradt ugyanúgy B kosaras.
2019. máj. 4. 15:18
 7/14 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

6os de szerintem ő egészségtelenül evett..az sem mindegy.

Bár ismerek egy csajt, aki meki miatt hízott. De csak a fenekére meg mellére ment. Tökéletes homókora alakja van.

2019. máj. 5. 12:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, de sajnos csak legutoljára. Mikor már mindened kétszer olyan vastag mint volt, na majd akkor megy a melledre is
2019. máj. 5. 17:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem hinnem,en ugy vettem eszre,hol eloszor a melleimre,fenekeme,es combjaimra ment.
2019. máj. 5. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor minek kérdezted? 😂
2019. máj. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!