Eddig azt hittem, hogy nem OLYAN kicsi a mellem, de az A kosarat sem éri el?
Eddig azt hittem A simán megvan, mert a képeken amit néztem( [link] az A-nal sokkal nagyobb , legalabbis oldalról.
Van vonala, meg lehet markolni, nem olyan mintha semmi nem lenne ott..
Mégis lemértem..
Az A méret 11-12 cm különbségtől kezdődik , az enyém 6. 6 cm. (70-76)
És csak így néztem hogy mi az isten..
16 vagyok, már vettem észre hogy sokaknak nagyobb van (bár sokaknak van ugyanakkora mint nekem) de eddig elégedett voltam velük.
Ez viszont egy kicsit rosszul esett.(egyébként az A méretű melltartók nem szoktak nagyon bők lenni, ezért sem értem)
Szerintetek fognak még nőni?
akkor én mit mondjak, 21 évesen még akkorák sincsenek :( :D ráérsz még ezen aggódni :)
legrosszabb esetben ott a plasztika, de mint mondtam: ráérsz! :)
Ezek az illusztrációk nagyon gagyik. Nekem az A kosár is nagy, de pontosan akkor a mellem mint a "C kosár" ábrázolásánál. De ha megnézed az A-s melltartók se laposak, hanem abban is van azért bőven hely. Szerintem ezt valami férfi vagy nagymellű nő ábrázolta aki a kisebb méretekkel egyáltalán nincs tisztába :D
Egy D-s mell is a valóságban akkora mint amit itt az "G" vagy "H" jelekkel jelöl.
Nagyon béna ez az ábra, az A kosárnak ábrázolt szerintem AA-nak is kicsi lenne, a C meg körülbelül mint egy 75A.
Az nem baj, ha nem minden A-s melltartó tökéletes, attól még lehet ez a méreted, csak meg kell találnod a megfelelő fazont.
Ha mégis nagy lenne, fehérneműboltokban lehet kapni AA-t.
Illetve próbálhatsz egy számmal kisebb körméretet is, ha a háta bő.
Amugy persze, 21 éves korodig nőhet, nekem is nőtt még anno.
Ez az ábra egy butaság. Nekem ez alapján H kosár kellene, amúgy c-s a méretem.
Ne görcsölj, persze hogy nőhet. A korod miatt is.
És minek legyen nagyobb?
Neked jobban tetsszen vagy a fiúknak?
Sok férfit nem érdekel mekkora, pl. engem sem.
Teljeen mindegy, mekkora, nem feltétlenü a méreteidtől leszel igazán vonzó nő.
Az meg kifejezetten előny, ha nem akar a melleid miatt minden felszínes bunkó felszedni, levarrni, aztán eldobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!