Mosogatógépbe kicsi evőeszköztartó kosarat lehet kapni? Vagy olyan műanyag rácsos valamit, aminek van rácsos teteje?
Van a géphez kosaram, de olyan nagy helyet foglal, hogy általában nem rakom bele.
Így az evőeszközöket kézzel mosogatom, pedig jobb lenne azt is géppel.
A kosaram kb 25x15 centi lehet, de sokszor elég lenne egy 10x10-es.
De ilyen kis méretű műanyag dobozkát még nem láttam, aminek van egy rácsos teteje is, hogy ne forduljanak egybe a kanalak a vízsugár elejétől.
Ha tudtok megoldást, várom! :)
Tess, bár kicsit drágállom, de lehet van olcsóbban is:
Normál kosarakat én is találtam.
Valóban nem olcsó, de ez szerintem normál méret.
Lehet bemegyek valami műanyagosba, ahol 300 Ft lesz. :D
Bármelyik haztartasi boltban van evőeszkoz tartó kezi mosogatshoz, marmint amibe utan csepegteted :)
En is azt szoktam betenni a gepbe, bar en aztert mert a normal nem szokott eleg lenni
de annak vajon van teteje?
mert csepegtetésnél úgy rakod, hogy jó legyen, de mikor a gépben megy az 1 órás program, a vízsugárnak olyan ereje van, hogy az evőeszközöket elmozgatja.
mondjuk egy próbát megér, szerintem az nem drága, köszi a tippet.
Pepcoban, és 2 százasboltban nem volt semmi.
Végül egy kínaiban találtam, 3 féle is megfelelt volna, egy kb 8x15 centiset vettem, ami 2 részre van osztva, oldala s alja is lyukacsos.
400 Ft volt.
Mégsem 5000. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!