Keratinos hajegyenesítés tapasztalatok?
Én cocochoco kezelésen voltam, tartós hajegyenesítés céljából (nem tudom a kettő ugyanaz-e, amin te voltál és amin én), nekem alapból egyenes a hajam, de gyorsan hullámosodik hajgumitól, meglátszik benne télen a kabát nyakának a helye, ha elalszom, stb...szóval hullámosodik, amikor csak lehet 😄 (1-2 óra múlva pedig kiegyenesedik magától, mikor megszűnik a külső hatás), nekem azt mondta a fodrászom, hogy attól is függ a hatás, kinek milyen a saját haja. Őszinte leszek, én 1 év után is éreztem a hatását, hisz nem hullámosodott hajgumitól és még párás időben se!
Nem tudom neked mi okozza. :( Talán vissza kéne menni ahhoz, aki csinálta és neki megmutatni. Én minimum 2, de inkább 3 napig nem moshattam hajat. Azután pihe-puha volt, de talán első mosás alkalmával kicsit "szétállt", ilyen szalmaszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!