Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az nagyn gáz, hogy fél nappal...

Az nagyn gáz, hogy fél nappal hajegyenesítés után még mindig rosszul vagyok?

Figyelt kérdés

Szerintem ez a cucc nagyon káros, de ezt nekem senki sem mondta. Fájt a fejem marta a szemem, a torkom, orrom. A hajbőrömről nem is beszélve.

Még mindig ki van csípbe a szemem, plusz rosszul vagyok tőle. Olvastam, hogy rákkeltő is cucc, meg ki is hullhat a haj tőle.

A másik, hogy nem is tetszik, mert nagyon lelapult, zsíros lett a hajam és kibírhatatlan volt az a pár óra ott... Az utolsó pillanatig vaciláltam, hogy bemenjek-e végül.

2019. máj. 17. 06:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Az elején tényleg kicsit szopottgomböc feje van az embernek, de az első hajmosás után jobb lesz.

A többit nem tudom, nekem több ismerősöm csináltatott és nem volt semmi bajuk. Vagy érzékenyebb vagy rá, vagy valami szart használt a fodrász.

2019. máj. 17. 08:41
 2/17 A kérdező kommentje:

Eredetit használt, az tuti, nem is kétség, láttam a flakont.

Viszont én nagyon nem bírtam. Igen valószínűleg még a hajamnak van ilyen szaga, mert érzem. Komolyan magamban, meg annyiszor is elmondtam hogy mennyire megbántam, mert kegyetlen.

Mint valami kémia támadás. De a vendégek is rosszul voltak a gőztől. Többször nem lesz, ha soha nem is csináltatom meg, nem tudtam volna meg.

2019. máj. 17. 08:47
 3/17 anonim ***** válasza:
11%

Miről van szó itt konkrétan? :O

Nekem van egy kreppelőm, annak az egyik cserélhető feje egyenesít, vagy lehet kapni szimpla hajegyenesítőket, nem értem, hogy akkor miért kell fodrászhoz elmenni, hogy kiegyenesítsd a hajad, miközben magadnak is meg tudnád oldani minden kence nélkül.

2019. máj. 17. 08:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Ez tartós hajegyensítés, hónapokig megmarad.
2019. máj. 17. 08:50
 5/17 anonim ***** válasza:
15%

Köszönöm.

Hát a leírtak alapján szerintem ennyit nem ér meg.

2019. máj. 17. 08:56
 6/17 A kérdező kommentje:

Igazából hónapokig kitart és egy keratinos vegyszert visznek fel a hajadra, amit e levasalnak, szárítanak. Így szabadulnak fel gőzök, amik engem nagyon-nagyon irritáltak.

Tényleg nem éri meg amúgy, mert rengeteg idő és nekem borzasztó szenvedés volt...

Továbbá állítólag van, aki jobban bírja, én nem és soha többet nem vállalnám be.

2019. máj. 17. 09:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti nem eredetivel csinálták. Láttam egyszer egy pesti szalonban a Brazil Cacaus flakonba öntötték az aliexpresszes egyenesítőt. Nekem a rettentő érzékeny szemem sem csípte az eredeti, a hamis pedig felmarta a fejbőrömet is... Amúgy pár nap és elmúlik 😕
2019. máj. 17. 10:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval értrk egyet!

Hiàba láttad a flakont. Semmire se garancia.

Én tudok olyan kozmetikàkról hogy a drága kozmetikumos flakont öntik fel jóval gaggyibb termékkel!

Sok helyen csinàljàk.

Szóval ne legyél naiv!

2019. máj. 17. 10:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez után általában három napig nem szabad hajat mosni, tehát addig tuti érezni fogod a szagát.

Nekem volt többször is, utoljára tavaly nyáron, azóta is egyenes maradt, nem is értem, előtte mindig 2-3 hónap után visszagöndörödött, most nem. Bár nem bánom, de azert egy kicsit para.

Nekem is mindig csípte a szemem illetve a torkom, szörnyű az a resz amikor beleszárítják/vasalják a cuccot a hajba.

Ha nagyon nem bírod, szerintem két nap után már kimoshatod, bár azért mondják a hármat, hogy tuti hatásos legyen.

És vagy tényleg ne csináltass többet, vagy pedig csak “drága” helyen, mint pl a white hair, ahol tényleg a normális cuccot használják.

2019. máj. 17. 12:42
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

White hair, sirva fakadok.. annyiszor voltam ott 15-18 eves korom kozott mert “meno” meg “jo szalon” de rettenetesek.

Egyebkent engem is irritalt es irrital a keratin, mindig, van aki erzekenyebb ra.

2019. máj. 17. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!