Az nagyn gáz, hogy fél nappal hajegyenesítés után még mindig rosszul vagyok?
Szerintem ez a cucc nagyon káros, de ezt nekem senki sem mondta. Fájt a fejem marta a szemem, a torkom, orrom. A hajbőrömről nem is beszélve.
Még mindig ki van csípbe a szemem, plusz rosszul vagyok tőle. Olvastam, hogy rákkeltő is cucc, meg ki is hullhat a haj tőle.
A másik, hogy nem is tetszik, mert nagyon lelapult, zsíros lett a hajam és kibírhatatlan volt az a pár óra ott... Az utolsó pillanatig vaciláltam, hogy bemenjek-e végül.
Miért a 2-3 hónap, az nem "hónapokig"? Mert az egynél több, arra mondhatjuk, hogy több hónap.
Amúgy nincs pszichológiai bajom, csupán alig bírtam elviselni, tényleg kegyetlen volt. Plusz még este meg reggel is csípte a szemem, úgyhogy szerintem gáz. De milyen jó, hogy rögtön azt kell mondani, hogy bolond vagyok, mert feltettem egy kérdést, arról hogy ÉN hogyan reagálok erre a szerre.
Meg azért is gondoltam kiírni, hogy én eddig erről nem hallottam, hogy ez a kezelés ennyire durva legyen. Meg hogy mennyire káros, mert szerintem nagyon az és nem a hajra, hanem unblock. Csak ezt mindenki elfelejti mondani.
Ha fodrász lennék, biztos, hogy nem csinálnék ilyet, mert egész nap ebben a gőzben...
Jelentem, jól vagyok! Reggel még éreztem, most már nem! :D De tényleg nem egészséges, nem éri meg.
Plusz már a többi vendég is fulladott tőle. Az egyik még be is szólogatott nek. Egy fél napot ott ültem, ételt nem vittem, nert én mondom nem eszem ott az hótziher. Egy fél liter innivalót vittem, meg sem ittam mind, csak néha egy kortyot és "jól van még igyál is, meg áll az ész". Mi a szar... Most aki egy fél vagy 1 órára megy oda, akkor nyilván nem étkezik ott, de te ittál egy kicsit, most azzal mi baj van, van aki kávézott is... Nagyon haragudtak rám, de meg is értem.
Annyit tennké még hozzá, hogy formaldehid az anyag neve. Ez egy mérgezó és rákkeltő anyag, ami szobahőmérsékleten gáz halmazállapotú és szúrós szagú.
Én is ugyanúgy rosszul voltam tőle, mert maszkot sem kaptam, plusz fulladtan a fent felsoroltakon kivül.
Lehet, hogy nem igazi terméket használtak, de az is lehet, hogy valami régi fajtát, amiben esetleg több az ilyen anyag.
Ebben ültem 6 órán át teljesen tudatlanul, mert ez valahogy nincs kihangsúlyozva.
Szerintem mindenki gondolja meg, hogy érdemes-e ez, mert nagyon nem.
Plusz nekem valahogy a hajam alját kifelejtették, a vége bekunkorodott, a többieg szögegyenes. Egy tanulóval csináltatta.
Kérdező vagyok: Egyébként megmostam a hajam, azonnal, mint víz érte visszaugrott.
3 napigvtartott, úyghogy csúcsszuper, sz3nvedés ebben a káros anyagban egy fél napot... Kb. annyit se ért, mintha kivadalod, mert ez tocsogott már a zsírban és még mindig büdös a fejem, aranyáron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!