Tényleg jobban nő úgy a hajam, ha levágatom a töredezett hajvégeket?
Figyelt kérdés
Eléggé töredezettek már a hajvégeim és 3 hónapja szerintem egy millimétert nem nőtt a hajam..
Az lenne a kérdés, hogyha levágom akkor jobban fog nőni?
Nem vagyok tapasztalt ezen a téren, tehát nekem elég hülyeségnek hangzik, hogy mondjuk félévente egy 2 centit levágatok. Fél év alatt nő meg annyira könyörgöm..
vagy így valóban többet fog nőni? Magyarázzátok meg vagy valami.
2010. júl. 9. 20:46
1/5 anonim válasza:
Nem fog jobban nőni, csak azért mondják azt mert akkor ha nincs törött hajvég nem törik le. Hülyeség hogy gyorsabban fog nőni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy gyorsan, hanem inkább, hogy hosszabban megnő majd mint most.
Mert mondom elég régóta alig nő valamit, mert iszonyat töredezettek már a végek.
2010. júl. 9. 20:49
3/5 anonim válasza:
en minden honap vegen levagatok 2 centit a hajambol es honap vegere legalabb 5 centit no , de ez a haj termeszetetol is fugg. figyeld csak meg a fiukat , eleg gyakran vagatjak a hajukat , es eleg hamar no . tehat van valami igaz abban hogy minel gyakrabban vagatod annal hamarabb no . nekem ev elejen a vallamig ert a hajam , de most mar 20 centivel biztos nagyobb
4/5 anonim válasza:
Marhaság. Nem a hajvégében nő a hajad, hanem a hajhagymától. A fiúk haja azért nő gyorsabban, mert ez a genetika. Ha megfigyeled, alapból is hajlamosabbak a szőrösödésre, nem?
5/5 A kérdező kommentje:
Hát voltaképpen én is fiú vagyok azért érdekelt ez.
Na jól van végül is amit leszűrtem, az annyi, hogy nem fogom megbánni, hogyha egy keveset levágatok most belőle, aztán meglátom mi lesz.
Kösz a válaszokat.
2010. júl. 9. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!