Tényleg jó ez a hajvágási módszer töredezett hajra?
Szerintem ez a módszer nem jó annál,aki pl mindig lófarokba hordja a haját.Annak nyílván egy részen mindig meg van törve!(szóval ne használjatok gyakran hajgumit,főleg ne szorosat és vékonyat,inkább nagy hajcsatokat!).És annál sem,akinek pl lépcsősre van vágva a haja.Mivel nem lehet úgy csavarni,hogy ne álljon ki sehol egy hajszál,szerintem ezért sem jó a módszer.
A macerás módszer tényleg jó,én is néha csinálom.Ha maradsz az otthoni vágásnál,akkor a legjobb ha 3-4hetente mac 1centimétert vágsz:) Én is ezt szoktam!
Én már próbáltam ezt a módszert, de nem csak a töredezett szálak álltak ki, hanem a rövidebbek is, illetve nem is állt ki minden töredezett hajszál.
Én úgy szoktam, hogy mikor unatkozom akkor egyesével levágom a töredezett részeket. Kicsit macerás és sokáig tart, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!