Az baj, ha kisollóval levagdosom a töredezett, kettéálló hajvégeket? Ez jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
csak egyesével csinálom.. szóval, ha kihúzok egy hajszálat, és látom, h töredezik a vége, akkor lenyisszantom.2010. okt. 5. 19:11
2/7 anonim válasza:
Én is ezt csinálom, mi baj lenne belőle? De ha ennyire aggódsz, csináld hajvágó ollóval.
3/7 anonim válasza:
Én is ezt csinálom, de néha csipesszel. De van olyan is mikor leharapom mert nincs nálam semmi :D
4/7 anonim válasza:
Én azt olvastam valahol, hogy sokkal jobban fog törni a haj, hogyha nem igazi hajvágó ollóval van vágva, tehát nem tudom.... Én is akarom magamnak levágni a töredezett szálakat, de nincs spéci ollóm. :(
5/7 anonim válasza:
Utolsó: azt ne hidd, hogy a mezei fodrászoknak mindig a legjobb ollója van... Kis naiv... :D
Semmi bajod nem lesz, csak egy idő után újra kell vágatni azért a fazont, mert elrontja a sok különbség. :D
6/7 anonim válasza:
utolsóelőtti vagyok :)
Azért egy Jaguar ollót nem lehet összehasonlítani egy körömollóval...sajnos... :p
7/7 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy levágod, hanem az, hogy kisollóval. Vegyél egy hajvágó ollót és azzal csináld, akkor nagyon hasznos tud lenni, én is úgy szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!