Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha rossz a fogam, miért...

Ha rossz a fogam, miért hullik ki a hajam? 15/L

Figyelt kérdés

Emiatt hullhat? Ha nem ettől, akkor mitől? Mit tehetek, hogy megszűnjön a hajhullás, és erősítsem a hajamat? 2 hónapja kezdett el hullani. Eleinte hajmosáskor 5-6 tincs kijött, most már nincs ekkora baj, de még így is hullik. Minden fésülésnél 1 marék haj. Mindig tele van a hátam vele.

Legközelebb hétvégén tudok fogászatra menni, addig csak nem kéne, hogy kihulljon... Valaki tudna segíteni?

2011. szept. 25. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
A rossz fog jelentősen hozzájárul a hajhulláshoz.Oka az,hogy a fogad gyulladásban van(még akkor is ha nem fáj,hiszen egészségtelen,rossz) Ha a szervezetedben gyulladás van akkor a hajad elkezd hullani.Tudom,mert én is ebben a cipőben járok.Minden hajmosásnál,hajfésülésnél marékszámra jön a hajam kifelé..Ráadásul derékig érő hosszú barna hajam van..Nem győzőm takarítani a fürdő szobát a sok elhullott haj miatt.Nekem van 2 bölcsességfogam ami rossz(de nem fáj) De jobban félek a fogorvostól mint a hajhullástól.
2011. szept. 25. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem van 2 rossz fogam amik már elég rég óta rosszak de félek fogászhoz menni, de szerencsére nem hullik a hajam.
2011. szept. 25. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, pont, hogy a rossz fogtól hullik a hajad, mert a szervezetedben gyulladás van.
2011. szept. 25. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is épp ez a bajom van! Azt nem tudom mi köze a fognak a hajhoz, de nekem is mindenki ezt hajtogatja folyton, hogy a rossz fogtól! Látom már régi a kérdés, de remélem megoldódott a problémád, majd írd meg! Nekem is elkéne már menni fogidokihoz, de nagyon félek! :(
2012. jún. 19. 02:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Megértelek, énis félek :S
2012. jún. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!