MrNatural kérdése:
Azt szeretném csak kérdezni hogy lehetséges-e az hogy a vitaminoktól elkezd valaki extrémen szőrösödni? Kb 1 éve szedek multivitamint +Cvitamint amiben van D3+Cink és Kurkumát is szedtem. (A konditermi edzések mellé ajánlották őket)
Figyelt kérdés
Karjaimon vettem észre hátamon és a mellkasomon.2019. jún. 23. 19:14
1/5 anonim válasza:
Igen lehet. A szor erositi a hetedik erzeket. Orulj neki.
Illetve ,ha minel tobb izom van rajtad,annal tobb lesz a tesztoszteronod,amitol szinten szorosodsz. A tesztoszteron kell az izomepiteshez,orulj neki,h emelkedett a szinted. A zsirban van raktarozva az osztrogen. Gondolom kevesebb joval a zsir is rajtad.
2/5 qborka válasza:
szerintem inkább hormonális változások okozzák az erősebb szőröket, nem a vitaminok.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,és azokat mi okozhatja elő?
2019. júl. 28. 21:46
4/5 qborka válasza:
Fokozott tesztoszeron termelés esetleg?
Nekem egyszer nőként nagyon magas volt az értékem, azt kérdezték, kokszolok -e? :D
Endokrinológus segíthet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,lehetséges :o
igazából csak természetes módszereket használtam erre a célra de ezekszerint bevált..
2019. júl. 31. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!