Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barnabol sotet szoke lehetsége...

Barnabol sotet szoke lehetséges? Drogeriai festekkel.

Figyelt kérdés
2019. jún. 3. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha festett barna, akkor nem. Le kell szőkíteni. Ha a természetes hajszined barna, sikerülhet, de csak akkor, ha világos. Ha sötét, szintén le kell szőkíteni, mert ha sima szőke hajfestékkel fested be a sötét hajad, aranybarna lesz a végeredmény
2019. jún. 3. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Syoss lightenerjei elég jók, de...ahogy írja az első.

Nekem otthoni szőkítés tette tönkre a hajam jó időre. Ha le is szőkíted, utána sima drogériás festékkel nem fogod tudni szép hamvas szőkévé varázsolni, mert mindet ledobja a haj. Fodrászkellékesnél találsz max és ahhoz is kell még majd mixton, korrigálószín.

Inkább fodrász.

2019. jún. 3. 14:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Uhh...festett barna, eredeti hajszinem sotet szoke...hat akkor marad igy sajnos :/
2019. jún. 3. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem otthon sötétbarnából középszőkéig kiszedi a sima festék. De a festettet szívatni kell.
2019. jún. 3. 16:27
 5/7 A kérdező kommentje:
ertem,koszi a valaszokat
2019. jún. 5. 14:28
 6/7 Laylah ***** válasza:
4., nem mindenki haja viselkedik ugyanúgy, az én sötétbarnámon a tűzvörös annyit látszott csak, hogy napon volt egy kis vöröses fénye. A feketét pedig egyenesen ledobja magáról 3-5 hajmosás alatt teljesen, akár házi, akár fodrásznál készült a festés...
2019. jún. 6. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os, tudom, én ezért tartom hülyeségnek a krémmánián a hajfestékek pontozását, mert még két egyszínű szűz haj sem biztos, hogy egyformán reagál ugyanarra a festékre. Csak ellenpéldát is akartam hozni a negatív tapasztalatra. 🙂
2019. jún. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!