Szőkités házilag is lehetséges?
Persze, kenegesd citrommal a hajad.
Miért fosol ennyire a hajfestéktől?
A házi praktikákkal sosem fogsz elérni egy igazán látványos eredményt, mint ami egy fodrász után lehetne, ezt kell hogy mondjam, tapasztalatból tudom. Régen én is mindig szőkébb hajat akartam a világosbarnából, én is sok praktikát nézegettem, de végül mint szinte minden tini én is belevágtam a hajfestésbe, szerintem mindenkinek megvan ez az időszaka az életében, amikor kísérletezik picit. Én házilag is szőkítettem a hajamat, amit senkinek sem ajánlok, bár ámblokk a szőkítést sem:D összeségében nem bántam meg, mert tudom hogy egyszer úgyis kipróbáltam volna a szőkét, de örülök hogy végul elmentem egy igazán nagy nevű és ügyes fodrászhoz aki megcsinálta szépre. De ez nem változtat azon a tényen, hogy a hidrogén-peroxid (maga a szőkítő) nagyon roncsolja a hajat, bármilyen fodrásznál is csináltatod.
Szóval ha nagyon szeretnél szőkébb lenni próbálkozhatsz házi trükkökkel, de valószínűleg rájuk fogsz unni, ha ki szeretnéd próbálni a szőke hajat tedd meg, de inkább szánj egy kicsit több penzt egy jó fodrászra aki megcsinálja neked egyszer szépre, hogy utána már csak a vitaminvisszapótlással kelljen foglalkoznod és ne kelljen rengetegszer átfesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!