Haj krízis! Utálom a hajam, mit tegyek?
Szóval...már évek óta nem tudok mit csinálni a hajammal. Nagyon tömött, de felül lelapul(zsírosodik is), alul meg száll és nagyon könnyen borzos hatást kelt. Most hátközépig ér és legbelül kedvelem ezt a nőies hosszt, de elöl sehogy se néz ki...Leginkább a jobb oldal fura, ott több a haj és full egyenesen lóg az arcomba, a bal felén meg teli van nagyon göndör babahajakkal. Volt már többször levágatva vállig, meg ilyen bob-fazonra, frufruval és anélkül is, de mégse volt az igazi. Mit tegyek? Félek levágatni, mert begöndörödik alul és furán néz ki, de így hosszan sem birok ránézni, olyan igénytelen hatást kelt -.-
Egy oldalfrufru ilyenkor jó ötlet lenne?
Rendelj Magci Hairt
Tudom! tudom! kamunak hangzik de hidd el tégy egy próbát, a hajadra sem fogsz tudni ismerni a szedése után!!! Nekem használt, pedig nagyon gyenge hajam van... most már hogy 1 éve nem szedem, vagyis csak 1 alkalommal szedtem egy 30 naposat, azóta már mostanra kezd megint kifakulni és toredezni nagyon.
Vannak olyan bohó hatású rövid hajak, ahol a hullámosodó alapanyag jobb.
pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!