Ballagói szoknya krízis! Ceruza vagy A vonalú midi szoknya? Tekintve a súlyt - többi lent!
Idén ballagunk az általánosból - jobb esetben mindenki - és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy melyik szoknya lenne a jobb választás abból a szempontból, hogy van pár súlyfelesleggel rendelkező lány. A klasszikus ceruzaszoknya helyett én ezért azt javasoltam, hogy vegyünk A vonalú, midi, berakásos szoknyát, mert az ducibbaknak és soványabbaknak is egyaránt jól áll (persze függ még pár dologtól), nem úgy mint a ceruzaszoknya.
Ilyenre gondoltam: [link] Szerintetek? Egyéb ötleteket is szívesen várok. :)
Hidd el nem én akarom ezt, és nagyon is egyetértek veled abban, hogy semmi értelme ilyen nagy felhajtásnak, de nem én igazgatom az iskolát, sem az ilyen döntéseket. De ha már egyszer megvesszük ezt a ruhát X összegért, legyen olyan, amilyet máskor is fel tudunk venni. Jól érezzük magunkat benne és jól áll, ha nem is tökéletesen, mert tiszta dolog, hogy 14 lányra nem fogunk olyat találno ami mindenkinek passzol. Ha már egyszer muszáj, akkor próbáljunk meg jót kihozni belőle, nem?
AZ előző válaszokat pedig köszönöm!
szia. szerintem nagyon jól néz ki az a szoknya amit mutattál.( én is ebben a helyzetben vagyok) én amúgy a ceruza szoknyát ajánlanám.:))
és amúgy meg minden lány álma hogy pont tökéletesen nézzen ki ezért ösztönözheted őket hogy a ducibbak próbáljanak egy pár kilót leadni és a soványabbak meg felszedni...
sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!