Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nő már az olyan, aki...

Milyen nő már az olyan, aki utálja a szoknyákat?

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 15:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%

mi nők nadrágban teljesen férfiasnak tűnünk, bár azért ezt ellensúlyozom azzal, hogy télen is felveszem ugyanúgy a szoknyát, mint nyáron, maximum vastagot veszek fel és két harisnyát húzok alá

ha valaki nőnek érzi magát, akkor igenis hordjon szoknyát!

2013. jan. 17. 15:51
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Az pont olyan... nem mindenkinek egyforma az ízlése. Én is utáltam a szoknyákat kb 18 éves koromig... azóta meg az lett a kedvenc ruhadarabom.
2013. jan. 17. 15:53
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Szoknyát nem szeretem, csak ilyen egyberuhában érzem csinosnak magam.
2013. jan. 17. 15:55
 4/20 anonim ***** válasza:
98%

Mert például akik úgy gondolják,hogy nem szépek a lábaik,azok nem fognak szoknyát hordani,csak azért mert ezt elvárják tőlük. Tőlem is sokszor kérdezték,miért nem hordok...egyszerűen nem tartom szépnek a lábaimat,hogy mutogassam.Ez olyan mint ,hogy akinek nincs nagy melle az nem fogja "kipakolászni",mert nincs mit,esetleg szégyelli ,hogy olyen kicsi.

Ezenkívűl manapság már olyan sok mindent fellehet venni ami nőies,szóval szerintem egy nő szoknya nélkül is tud nőies lenni.

Ez az én szerény véleményem....

A 21.században élünk,szóval minden nőnek megvan a maga joga azt felvenni,ami neki jól áll.

2013. jan. 17. 16:00
 5/20 anonim ***** válasza:
98%

1. van akinek nem előnyös.

2. ha nő vagy valószínű érted.. nem mindenhol kellemes hordani..

3. az ember élet stílusától is függ hogy hord-e .. rajtam furán mutatna a lovaknál.. ;)

4.mindenkinek vagy saját stílusa.. ami lehet hogy nem a szoknyában nyilvánul meg hanem a szegecses bőrdzsekiben..;)

2013. jan. 17. 16:17
 6/20 anonim ***** válasza:
27%

Na látod, ez egy jó kérdés! Csak az a probléma, hogy majdnem minden nő utálja. (Legalábbis nem hordják, és ebből arra következtetek, hogy nem is szeretik, mert ha szeretnék, akkor hordanák.)

22/f

2013. jan. 17. 16:24
 7/20 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm se hordja, csak én.
2013. jan. 17. 16:29
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Hát, nem tudom, de én nadrágot hordok, de még senki nem mondta rám, hogy ne lennék nőies :D Nem tök mindegy, hogy ki mit hord???
2013. jan. 17. 16:32
 9/20 anonim ***** válasza:
42%
Átlagos.
2013. jan. 17. 16:33
 10/20 anonim ***** válasza:
97%
Olyan, aki nem szereti a szoknyát. Meglepődtél?
2013. jan. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!