mi nők nadrágban teljesen férfiasnak tűnünk, bár azért ezt ellensúlyozom azzal, hogy télen is felveszem ugyanúgy a szoknyát, mint nyáron, maximum vastagot veszek fel és két harisnyát húzok alá
ha valaki nőnek érzi magát, akkor igenis hordjon szoknyát!
Mert például akik úgy gondolják,hogy nem szépek a lábaik,azok nem fognak szoknyát hordani,csak azért mert ezt elvárják tőlük. Tőlem is sokszor kérdezték,miért nem hordok...egyszerűen nem tartom szépnek a lábaimat,hogy mutogassam.Ez olyan mint ,hogy akinek nincs nagy melle az nem fogja "kipakolászni",mert nincs mit,esetleg szégyelli ,hogy olyen kicsi.
Ezenkívűl manapság már olyan sok mindent fellehet venni ami nőies,szóval szerintem egy nő szoknya nélkül is tud nőies lenni.
Ez az én szerény véleményem....
A 21.században élünk,szóval minden nőnek megvan a maga joga azt felvenni,ami neki jól áll.
1. van akinek nem előnyös.
2. ha nő vagy valószínű érted.. nem mindenhol kellemes hordani..
3. az ember élet stílusától is függ hogy hord-e .. rajtam furán mutatna a lovaknál.. ;)
4.mindenkinek vagy saját stílusa.. ami lehet hogy nem a szoknyában nyilvánul meg hanem a szegecses bőrdzsekiben..;)
Na látod, ez egy jó kérdés! Csak az a probléma, hogy majdnem minden nő utálja. (Legalábbis nem hordják, és ebből arra következtetek, hogy nem is szeretik, mert ha szeretnék, akkor hordanák.)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!