Mégis mi az, hogy milyen nő már az? Te gondolkoztál egyáltalán, miközben feltetted a kérdést?
Rengeteg olyan nő van, aki nem szereti a szoknyákat, de teljesen különálló okok miatt, mint amiért ő nem lenne ugyanolyan nő.
Én például azért nem szeretem a szoknyákat, mert állandóan olyan érzés, mintha ki lenne a fenekem, állandóan le kell ellenőriznem, hogy nem hajtódott-e fel.
Szerinted azért nem vagyok ugyanolyan nő mint bárki más, mert nem szeretnék állandóan attól félni, hogy kilátszódik a seggem?
Nyilván mondjuk egy hosszú szoknyánál ez a lehetőség nem áll fenn, de az meg nem az én stílusom, mert nem tetszik. Ha hordanék akkor csak is rövidet, ebbe senkinek semmilyen beleszólása nincsen. Van akinek egyáltalán nem tetszik semmilyen szoknya, és akkor mi van?
Komolyan basszus, mintha keresnétek, hogy mibe lehet még belekötni. Mit foglalkozol te azzal, hogy más milyen ruhában szeret lenni?
^^
Erre mondják:
A nők férfiasak lettek, de elvárják a férfiaktól, hogy ők igazi férfiak legyenek! 27/F
Olyan, aki nadrágot hord. 2013ban vagyunk, mindenki azt hord, amit akar. A nemek közti határok egyre inkább elmosódnak. Pár év, és divatba jön a férfi szoknya.
És én azért nem hordok szoknyát, mert nem praktikus, pláne télen, harisnyával, csizmával. De nyáron sem jó, mert vigyázni kell, nehogy felcsússzon. A nadrág sokkal praktikusabb, és ez engem jobban érdekel, mint az, hogy a lábaimat mutogathassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!