Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nő már az olyan, aki...

Milyen nő már az olyan, aki utálja a szoknyákat?

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Mégis mi az, hogy milyen nő már az? Te gondolkoztál egyáltalán, miközben feltetted a kérdést?

Rengeteg olyan nő van, aki nem szereti a szoknyákat, de teljesen különálló okok miatt, mint amiért ő nem lenne ugyanolyan nő.

Én például azért nem szeretem a szoknyákat, mert állandóan olyan érzés, mintha ki lenne a fenekem, állandóan le kell ellenőriznem, hogy nem hajtódott-e fel.

Szerinted azért nem vagyok ugyanolyan nő mint bárki más, mert nem szeretnék állandóan attól félni, hogy kilátszódik a seggem?

Nyilván mondjuk egy hosszú szoknyánál ez a lehetőség nem áll fenn, de az meg nem az én stílusom, mert nem tetszik. Ha hordanék akkor csak is rövidet, ebbe senkinek semmilyen beleszólása nincsen. Van akinek egyáltalán nem tetszik semmilyen szoknya, és akkor mi van?

Komolyan basszus, mintha keresnétek, hogy mibe lehet még belekötni. Mit foglalkozol te azzal, hogy más milyen ruhában szeret lenni?

2013. jan. 17. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, hogy miért olyan nagy dolog, ha valaki nem szereti a szoknyát? Én sem szeretem, csak akkor veszem fel, ha kötelező. Mondjuk egy tini minden ellen lázad, de nem hiszem, hogy bármikor megszeretném. Főleg, hogy ugri-bugri vagyok, és nem tudok elegánsan ülni sem, mindig megfeledkezem magamról. Na, jó nem szétpakolt lábakkal ülök, de nem is elengánsan, keresztbe tett láb stb. Sok lány nem szereti, főleg a mai fiatalok, minden csaj szinte nadrágot hord.
2013. jan. 17. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

^^

Erre mondják:

A nők férfiasak lettek, de elvárják a férfiaktól, hogy ők igazi férfiak legyenek! 27/F

2013. jan. 17. 16:55
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Ezt a baromságot vaze... Nem attól nő, a nő, hogy szoknya vagy nadrág van rajta.
2013. jan. 17. 17:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Pedig a nők elférfiasodtak.
2013. jan. 17. 19:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de nem a nadrág miatt, hanem a töketlen pasik miatt.
2013. jan. 17. 19:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Énse szeretem a szoknyát..nálam a kényelem a fontos nem a nöiesség meg jo lábam sincs és előnytelen.. alkalmakor felveszem de általába farmerbe szeretek lenni
2013. jan. 17. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Olyan, aki nadrágot hord. 2013ban vagyunk, mindenki azt hord, amit akar. A nemek közti határok egyre inkább elmosódnak. Pár év, és divatba jön a férfi szoknya.

És én azért nem hordok szoknyát, mert nem praktikus, pláne télen, harisnyával, csizmával. De nyáron sem jó, mert vigyázni kell, nehogy felcsússzon. A nadrág sokkal praktikusabb, és ez engem jobban érdekel, mint az, hogy a lábaimat mutogathassam.

2013. jan. 19. 18:28
 19/20 anonim válasza:
100%
Olyan mint én!
2013. máj. 1. 20:09
 20/20 anonim ***** válasza:
én mindig szoknyába vagyok mondjuk munkahelyemen elvárás is mivel irodába dolgozok. szerintem azért valamennyire társadalmi elvárás is a nők felé a férfiaktól. szeretnék nekik megfelelni. egyébként párom is elvárja tőlem ezt az öltözködést.szeretek neki is megfelelni.lehet h sokszor nem a legkényelmesebb pl amikor menstruálok (vastag betét miatt) meg télen mikor hideg van vastag harinacival de ennyit ki kell birjak.
2020. máj. 5. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!