Mit lehet tenni ha folyamatos kudarcokkal szembesülünk az élet több területén is?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nem jönnek össze a munkahelyi próbálkozásaim.Küldöm az önéletrajzokat,elmegyek interjúra,próba munkán is voltam,utána azt mondják most nem kell több munkás vagy majd értesítenek.Nem értem mi a gond nem vetem meg a munkát .Nagyon nehéz így mert most egy vasam sincs.Rengeteget imadkozom is erre a szándékra,személyes kapcsolatom ban Istennel és mégis minden mintha visszafelé működne.Már nagyon belefáradtam a sok kudracba,próbálkozásba.Ertelmét se látom. Ráadásul pár hete veszítettem el közeli hozzátartozót is.2019. máj. 29. 20:55
1/3 anonim válasza:
Isten nyugtassa a hozzátartozódat!
Ez egy próba, egy hitbéli próba, kedves Kérdező. Próbára van téve a kreativitásod is (hogyan találj magadnak egy jó állást? Mit csináljak máshogy, ha folyamatos kudarcokba ütközöm?) Rugalmassági próba is egyben (elköltözzek vhova, ahol több esélyem van?). És kitartásé.
2/3 A kérdező kommentje:
Próba,de már régóta tart...és nagyon rossz,hogy csak sikertelenség van ezen a területen. Költözés annyira nem fordult meg a fejemben,de ha nem lesz más kénytelen leszek külföldre menni,de előbb arra is megkell,hogy legyen a rávaló.
2019. máj. 30. 07:57
3/3 anonim válasza:
06:52-es vagyok
Hasznosabb tanácsot több részlet ismeretében tudnék kiötleni. Figyelek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!